Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin a anunțat că în anturajul său sunt zeci de persoane bolnave de Covid

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că zeci de persoane din anturajul său sunt bolnave de Covid. Liderul de la Kremlin a intrat în izolare și a anunțat că va participa prin videoconferință la două evenimente politice majore. 

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 10:42

Vladimir Putin a anunțat că în anturajul său sunt zeci de persoane bolnave de Covid
Vladimir Putin a anunțat că în anturajul său sunt zeci de persoane bolnave de Covid - Shutterstock

Joi, președintele rus Vladimir Putin a anunțat că zeci de persoane din anturajul său s-au îmbolnăvit de Covid. Liderul de la Kremlin se află în izolare. 

"Din păcte va trebui să amân vizita în Dușanbe, în ultimul moment. Regret enspus, dar cu toții știți motivul, și anume cazurile de Covid identificate în anturajul meu. Nu este vorba de una sau două, ci de zeci de persoane. Așadar, acum va trebui să mă izolez pentru câteva zile", a declarat Putin, potrivit TASS.

Putin a fost imunizat, la finalul lunii martie, cu vaccinul rusesc Sputnik. Liderul de la Kremlin, în vârstă de 68 de ani, s-a vaccinat în privat, spunând că "nu vrea să facă pe maimuța" și să se vaccineze în fața jurnaliștilor.

"După prima doză nu am simțit nimic", a declarat Putin. "După patru ore am simțit un disconfort ușor în zona injectării". Președintele Rusiei a mai dezvăluit că, peste noapte, a avut și temperatură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin a anunțat că în anturajul său sunt zeci de persoane bolnave de Covid