Antena Meniu Search
x

Von Miller, acuzat de violenţă domestică. Jucătorul de fotbal american a bătut o femeie însărcinată

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Von Miller, component al echipei de fotbal american Buffalo Bills, într-un caz de violenţă domestică în care este implicată o femeie însărcinată, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 22:35

Von Miller, acuzat de violenţă domestică. Jucătorul de fotbal american a bătut o femeie însărcinată
Von Miller, acuzat de violenţă domestică. Jucătorul de fotbal american a bătut o femeie însărcinată - Shutterstock

Poliţia a fost chemată miercuri la "un incident major" la locuinţa sa din Dallas, Texas.

Von Miller, acuzat că a agresat o femeie însărcinată

Miller, de două ori câştigător al Super Bowlului, în vârstă de 34 de ani, este acuzat că s-a certat cu o persoană însărcinată şi apoi a agresat-o.

Poliţia spune că Miller a părăsit locul faptei înainte de sosirea poliţiştilor, iar victima a fost tratată pentru răni minore, scrie news.ro.

Pe acelaşi subiect

Buffalo Bills a precizat într-un comunicat că este la curent cu această problemă şi "este în curs de a strânge mai multe informaţii", în timp ce National Football League a anunţat că va "urmări toate evoluţiile legale".

Miller a fost investigat anterior, dar nu a fost acuzat de violenţă domestică, în 2021.

Acuzaţia de agresiune asupra unei femei însărcinate este o infracţiune de gradul trei în Texas şi se pedepseşte cu închisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Von Miller, acuzat de violenţă domestică. Jucătorul de fotbal american a bătut o femeie însărcinată