Antena Meniu Search
x

Ninsorile au paralizat Europa şi Statele Unite. Peste 700 de zboruri au fost anulate, alte 500 au întârzieri

Vremea rea a pus stăpânire pe mai multe ţări din Europa, cât şi pe Statele Unite. Atât traficul rutier, cât şi cel aerian au avut de suferit.

Vezi și

Vremea rea a pus stăpânire pe mai multe ţări din Europa, cât şi pe Statele Unite. Atât traficul rutier, cât şi cel aerian au avut de suferit, iar sute de şcoli au fost închise încă de ieri. Peste Ocean, iarna grea cu fenomene extreme s-a întors.

Pe şoselele din Scoţia, sute de şoferi au făcut noapte albă, în maşini. Din cauza ninsorilor abundente, au rămas blocaţi în nămeţi ore în şir, până la sosirea autorităţilor. 

Meteorologii britanici au emis o avertizare de cod galben de ninsori şi viscol în Regat pentru astăzi. Mai multe şcoli din zonele afectate vor fi închise. 

În Irlanda de Nord, 280 de unităţi de învăţământ nu au funcţionat nici ieri. Copii, însă, au fost cei mai fericiţi pentru că în loc să stea la cursuri, au ieşit la săniuş. 

Ninsorile abundente au paralizat şi traficul din Polonia, cauzând accidente şi mai multe blocaje. 

Iarna grea, cu temperaturi extreme, s-a întors şi în sudul Statelor Unite. Pentru locuitorii din Georgia, Louisiana şi Texas, ninsorile abundente reprezintă un fenomen destul de rar şi spun că nu au mai văzut atâta zăpadă într-un singur an. În mai multe oraşe a fost decretată, din nou, stare de urgenţă, pentru a doua oară în ultima lună.  

Autorităţile sfătuiesc oamenii din zonele afectate să nu plece la drum.

Şcolile din opt state sunt închise. În plus, au fost anulate 700 de zboruri, iar alte 500 de curse aeriene au avut întârzieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ninsorile au paralizat Europa şi Statele Unite. Peste 700 de zboruri au fost anulate, alte 500 au întârzieri