Antena Meniu Search
x

William și Kate au asistat la o liturghie de Florii, într-o catedrala anglicană din Noua Zeelandă

Prinţul William şi soţia sa, Catherine, au sărbătorit Floriile departe de casă, după fusul orar al Noii Zeelande, ţara unde se află în vizită oficială

Vezi și

La sosirea în Dunedin, Kate şi William au fost întâmpinaţi de câţiva demnitari locali între care se aflau şi reprezentanţi ai populaţiei indigene maori. Nu au lipsit saluturile tradiţionale prin atingerea nasurilor, ritual pe care prinţii l-au învăţat bine în cele câteva zile petrecute în Noua Zeelandă.

După liturghia de Florii, celebrată în catedrala oraşului, ducii de Cambridge şi-au adus omagiul unei alte mari tradiţii neozeelandeze: jocul de rugby. Ei au renunţat la ţinutele oficiale în favoarea unor haine mai comode pentru a urmări un meci între două echipe de copii. Victoria a revenit echipei susţinute de prinţul William, dar soţia sa a reuşit să-i consoleze pe învinşi.

Kate şi William au fost întâmpinaţi ca nişte vedete rock în toate etapele vizitei lor de cealaltă parte a planetei. Peste 10.000 de oameni s-au adunat să-i vadă în oraşul care poartă acelaşi nume cu titlul lor de nobleţe: Cambridge. Chiar dacă nu l-au luat cu ei şi pe micul prinţ George, cei doi s-au bucurat de atenţie mai ales din partea copiilor şi le-au răspuns cu vorbe bune.

Şi tot la Cambridge, prinţii au inaugurat în mod solemn un centru naţional de antrenament pentru ciclişti, unul din multele obiective care vor păstra amintirea vizitei în Noua Zeelandă. la final ultimele cadre cu copii biciclişti cu obstacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » William și Kate au asistat la o liturghie de Florii, într-o catedrala anglicană din Noua Zeelandă