Antena Meniu Search
x

Yoga pe o plansa de surfing

O noua moda isi face loc in Statele Unite, printre cei care nu se dau indarat de la nimic pentru a ramane in forma. Este vorba de o combinatie intre yoga si surfing

Vezi și

Pe un lac din statul Indiana, pot fi vazuti, in ultimul timp, un fel de surferi mai ciudati. Ei nu se multumesc doar sa-si mentina echilibrul pe plansa, ci adopta tot felul de pozitii de yoga. Exercitiile sunt indrumate de o profesoara de yoga care a adoptat cu entuziasm noua moda a meditatiei acvatice, venita de pe coasta de est a Statelor Unite. “Ma face sa mai stau pe afara. Mie imi place sa pot preda si in alt studio, iar acesta este, oarecum, al doilea studio al meu, de afara, si imi place la nebunie”, a spus instrutoarea.

Profesoara a fost atat de convingatoare, incat reporterul s-a hotarat sa incerce si el noua tehnica yoga. “Este chiar mai usor sa stai sus decat crede lumea”, a spus acesta.

De fapt, nu e chiar asa. Dupa ce a ajuns de mai multe ori in apa, jurnalistul, mai putin obisnuit cu acrobatia, a fost multumit sa-si mentina echilibrul, fara sa se mai gandeasca la miscari complicate. In schimb, pentru yoghinii cu oarecare experienta, exercitiile sunt usoare si placute “Este ceva atat de senin si pasnic sa poti sa stai pe apa si sa iesi din propriul tau corp, ca sa te indrepti oriunde doresti”, a adaugat profesoara.

Adeptii noului stil de yoga sunt convinsi ca acesta va deveni foarte popular in statul Indiana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Yoga pe o plansa de surfing