Antena Meniu Search
x

Producătorul a anunţat că a retras loturile de pe piaţă, dar zeci de farmacii şi supermarketuri din Franţa au continuat să vândă lapte praf contaminat cu salmonella

Zeci de farmacii şi supermarketuri din Franţa au continuat să vândă lapte praf pentru bebeluşi, contaminat cu salmonella.

Vezi și

Zeci de farmacii şi supermarketuri din Franţa au continuat să vândă lapte praf pentru bebeluşi, contaminat cu salmonella, chiar şi după ce producătorul a anunţat că a retras de pe piaţă loturile cu probleme.

Zeci de mii de cutii de lapte infestat au fost retrase de compania Lactalis în ultimele două luni. Farmaciile şi magazinele care aveau în stoc aceste produse au sfidat, însă, apelul autorităţilor. În plus, mai multe spitale şi creşe au folosit loturi de lapte praf contaminat chiar şi după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că trebuie eliminate.

Oficial, în Franţa au fost înregistrate 35 de cazuri de contaminare cu salmonella. Dar asociaţiile de părinţi spun că sunt sute de bebeluşi care s-au îmbolnăvit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Producătorul a anunţat că a retras loturile de pe piaţă, dar zeci de farmacii şi supermarketuri din Franţa au continuat să vândă lapte praf contaminat cu salmonella