Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil din Timiş, în care patru persoane şi-au pierdut viaţa. Un singur supravieţuitor: "Era un băiat în dreapta, urla"

Tragedie pe un drum judeţean din Timiş! Doi soţi şi copilul lor de un an şi trei luni au murit pe loc, după ce o şoferiţă a intrat pe contrasens şi s-a izbit de maşina lor. Celălalt copil al familiei, un băiat de șapte ani, a fost rănit grav și transportat la spital. Tânăra care a provocat accidentul a decedat şi ea, câteva ore mai târziu, la spital. Vă avertizăm, urmază imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.03.2022, 19:41

Vezi și

Nenorocirea a avut loc ieri seară. La volanul unui BMW, o tânără de 32 de ani gonea dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român cu 120 de kilometri la oră. Nu se ştie dacă a pierdut controlul volanului sau a vrut să depăşească, cert e că femeia a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o altă maşină în care se aflau soţii şi cei doi copii ai lor. Impactul a fost atât de violent că maşina familiei a fost aruncată, peste parapeţi, în câmpul de lângă şosea.

Martor: Am ajuns cu un minut după ce s-a întâmplat, deja erau morţi, era un băiat în dreapta urla, i-am dat apă, şi femeia, până a venit poliţia, am ţinut-o să nu leşine. Domnul a mai rezistat câteva secunde, de când i-a pus aparatul, dar dup-aia i s-a oprit inima. Lovit în cap. 

Trei morţi la faţa locului, unul la spital

Vasile Mânzatu, ISU Timişoara: Intervenţia a fost dificilă din mai multe motive, au fost implicaţi şi doi copii. Şi, datorită faptului că maşinile au fost grav avariate, a fost dificil de extras victimele din maşini. 

Pe acelaşi subiect

Cuplul din maşina lovită şi fetiţa lor de un an şi trei luni au murit pe loc. Cel de-al doilea copil, un băiat de şapte ani, a supravieţuit. Este internat şi pe lângă tratament pentru răni primeşte şi ajutor psihologic, ca să treacă peste trauma de a-şi fi pierdut familia.  

Dr. Mihai Gafencu, Spitalul de Copii: Azi este cu semnele vitale toate bune, în afara oricărui pericol///cu o sumedenie de patologii urmare a multiplelor traume din momentul producerii accidentului, cu zone în care plăgile au fost cu corp străin, sticle de parbriz, cu fracturi ale oaselor feţei. 

Şi tânăra care a provocat accidentul a murit. A ajuns la spital cu răni grave, dar în viaţă, însă azi-dimineaţă inima i-a cedat şi n-a mai putut fi salvată. Femeia se ducea la muncă când a intrat pe contrasens. Era un drum pe care îl făcea zi de zi. 

Frate şoferiţă: Aici, dacă e linie dreaptă, ce credeţi? N-o să meargă nimeni cu linie dreaptă cu 40 la oră. Nu s-a asigurat niciunul! Uitaţi-vă cum arată maşinile! Sunt distruse. Praf, nu distruse.

Soţ şoferiţă: Eu sper că Dumnezeu ne vede şi n-a fost distrusă o familie.

-Doi soţi şi un copil au murit, să ştiţi.

-A distrus o familie atunci, na!

Cei care circulă des în zonă spun că drumul e plin de gropi şi că şoferii obişnuiesc să meargă peste limita legală pentru că poliţiştii nu supraveghează şoseaua. 

Iulia Pop, reporter Observator: La 30 de metri de locul impactului este o groapă pe care, spun poliţiştii, şoferiţa ar fi încercat să o evite şi aşa a ajuns pe contrasens. Este o altă ipoteză luată în calcul de anchetatori. 

Bărbat: Din păcate se întâmplă cam tot timpul...sunt mai multe cauze: viteza pe care nu o adaptează nimeni dacă circula regulamentar nu se întâmpla aşa ceva, sută la sută, a două problemă gropile.

Bărbat: Că n-a circulat regulamentar 100%. Dacă mergea cu 90 nu se întâmpla nimic. Gropile astea care sunt aici sunt de nu ştiu când.... 

Ancheta poliţiştilor va stabili exact cum s-a produs accidentul. Consiliul Judeţean Timiş a anunţat că drumul pe care au murit cei patru va intra în reparaţii săptămâna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil din Timiş, în care patru persoane şi-au pierdut viaţa. Un singur supravieţuitor: "Era un băiat în dreapta, urla"