Antena Meniu Search
x
LIVE

Zeci de mii de ruşi au aplaudat în Piaţa Roşie războiul pornit de Putin. Au sărbătorit un an de la anexarea ilegală a celor 4 regiuni ucrainene

Zeci de mii de persoane s-au adunat aseară în Piaţa Roşie din Moscova pentru un concert aniversar care a marcat un an de când Vladimir Putin a anexat cele patru regiuni ucrainene Doneţk, Luhansk, Zaporojie şi Herson.

De Redactia Observator la 30.09.2023, 08:09
Vezi și

Sloganul evenimentului a fost însă "O țară, o familie, o Rusie" despre care internauţii spun că seamnă foarte mult cu cel al partidului nazist. Mai mult, preşedintele rus a promulgat recent o lege care stabileşte ca data de 30 septembrie să fie marcată de acum oficial ca "Ziua reunificării". Deşi Putin nu a fost prezent la concert, a transmis un mesaj video poporului său.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: Alegerile recente din Doneţk, Luhansk, Zaporojie şi Herson au fost un pas important pentru a întări statul nostru comun, dar şi sfera politică. În urmă cu un an, în cadrul unor referendumuri istorice, poporul a exprimat şi a confirmat încă o dată dorinţa de a fi cu Rusia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Zeci de mii de ruşi au aplaudat în Piaţa Roşie războiul pornit de Putin. Au sărbătorit un an de la anexarea ilegală a celor 4 regiuni ucrainene