Antena Meniu Search
x

Video Zeci de români și polonezi au rămas pe drumuri, în Olanda, după ce le-au luat foc casele. Incendiul ar fi pornit de la un grătar

Mai mulţi români stabiliţi în Ţările de Jos, într-un sat de lângă Arnhem, au rămas fără adăpost după ce un puternic incendiu le-a distrus locuinţele. În clădire locuiau, de asemenea, imigranţi polonezi.

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 09:18

Vezi și

Din fericire, nu s-au înregistrat morţi, dar patru persoane sunt rănite: două au suferit fracturi după ce au sărit pe fereastră ca să scape de flăcări, iar alte două s-au intoxicat cu fum. 

Incendiul ar fi pornit de la un grătar

Naţionalitatea răniţilor nu a fost comunicată, dar presa locală scrie că viceprimarul localităţii a avut nevoie de un translator de limba română pentru a sta de vorbă cu sinistraţii. 

Au primit hrană şi chiar îmbrăcăminte de la vecini, iar primăria le-a asigurat cazare temporară. Pompierii cred că incendiul a pornit de la un grătar sub care focul a continuat să ardă mocnit în cursul nopţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Zeci de români și polonezi au rămas pe drumuri, în Olanda, după ce le-au luat foc casele. Incendiul ar fi pornit de la un grătar