Antena Meniu Search
x

Video Zeci de tinere, printre care şi o româncă, umilite la o preselecţie de însoţitoare de zbor. Ar fi fost puse să se dezbrace până la lenjeria intimă

Zeci de tinere, printre care şi o româncă, susţin că au avut parte de discriminare şi umilinţă în loc de o familie unită şi privilegii, cum promitea anunţul pentru o preselecţie de însoţitoare de zbor. La concursul care a avut loc în Spania pentru Kuwait Airways, examinatorii au avut un comportament total nepotrivit, susţin candidatele.  

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 19:53

Vezi și

Românca a povestit presei din Spania că cei care făceau recrutarea pentru Kuwait Airways au pus candidatele să se dezbrace până la lenjeria intimă. Au analizat orice cicatrice sau aluniţă. O fostă însoţitoare de zbor, actual trainer pentru stewardese, găseşte ciudat modul de selecţie.

Cristina Toader, trainer însoțitor de bord: În cadrul interviului nu eşti totuşi verificat la piele. Este puţin exagerat sau ar fi trebuit să fie cumva anunţat că se va proceda în acest fel.

Alte două candidate la postul de însoţitoare de zbor au vorbit despre criterii de selecţie foarte stricte

În afara româncei, alte două candidate la postul de însoţitoare de zbor au vorbit despre criterii de selecţie foarte stricte, inclusiv tatuajele. 

Pe acelaşi subiect

Cristina Toader, trainer însoțitor ​de bord: Companiile aeriene pun reguli stricte legate de tatuaje. Cele din Orientul Mijlociu acceptă tatuaje de obicei care să nu se vadă din uniformă, dar dacă vorbim de ţări precum Arabia Saudită sau Oman, acolo nu sunt acceptate tatuajele deloc.

Mai mult, tinerele spun că au fost întrebate dacă sunt dispuse să slăbească sau să de îngraşe, pentru a corespunde standardelor companiei aerien.

Compania care a organizat recrutare pentru Kuweit Airways anunţă că o dă în judecată pe tânăra din România pentru declaraţii mincinoase. Scandalul a ajuns, însă, la Ministerul Muncii din Spania, care verifică situaţia. Linia aeriană a deschis propria anchetă internă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Zeci de tinere, printre care şi o româncă, umilite la o preselecţie de însoţitoare de zbor. Ar fi fost puse să se dezbrace până la lenjeria intimă