Antena Meniu Search
x

Video Ziua Naţională a Americii. Concerte fastuoase, petreceri private şi focuri de artificii. Cum au petrecut americanii cea mai aşteptată zi din an

Americanii au sărbătorit ieri Ziua Naţională, adică 247 de ani de la semnarea Declaraţiei de Independenţă! Sute de mii de oameni s-au adunat în Washington DC pentru a-şi asculta artiştii preferaţi, dar şi pentru a urmări un spectaculos show de artificii. Sărbătoare a fost şi la Casa Albă, unde preşedintele american Joe Biden a organizat propria sa petrecere. Alţii, în schimb, s-au distrat pe pârtiile din California. 

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 09:48

Vezi și

Sute de mii de oameni s-au strâns în faţa Capitoliului pentru a sărbători cei 247 de ani de independenţă. Organizat în capitală, evenimentul se ţine de 43 de ani şi aduce pe scenă nume mari. Anul acesta, printre invitaţii de seamă s-a numărat şi artistul Babyface. 

Cu 12 premii Grammy câştigate, cântăreţul şi-a atins apogeul popularităţii mai ales în anii 80-90. O altă surpriză a venit şi din partea artistei Adrienne Warren, care i-a adus un tribut regretatei Tina Turner. 

Starul de pe Broadway are în palmares două premii Tony, printre care şi unul pentru interpretarea reginei rock'n'roll-ului. Interpreta faimoasei melodii "Heaven is a Place on Earth", Belinda Carlisle, şi-a făcut de asemenea apariţia pe scenă. 

Momentul aşteptat de toţi, mai ales de cei mici, a fost show-ul de artificii. 

Pe acelaşi subiect

Artificiile au ţinut minute bune şi au fost acompaniate de fanfară, aducând culoare pe cerul negru al nopţii. La Casa Albă, preşedintele american a găzduit o petrecere în cinstea soldaţilor şi a familiilor acestora. Mai apoi a urmărit spectacolul de artificii de la balcon.

Pe coasta de vest, 10.000 de oameni s-au bucurat de sărbătoare pe pârtii. Un val anormal de vreme rece a adus zăpadă în nordul Californiei. 

Bogaţii şi starurile au sărbătorit în avans Ziua Independenţei. Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jay-Z, Kylian Mbappe şi alte 350 de celebrităţi au participat la o petrecere pe proprietatea de 50 de milioane de dolari din Hamptons a miliardarului Michael Rubin, considerat unul dinte cei mai mari distribuitori de articole sportive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ziua Naţională a Americii. Concerte fastuoase, petreceri private şi focuri de artificii. Cum au petrecut americanii cea mai aşteptată zi din an