Antena Meniu Search
x

Video Ziua Națională a SUA. Coșmar pentru americani. În loc să sărbătorească, au dormit în aeroport: mii de zboruri, anulate. "Zici că-i Apocalipsa"

Peste 330 de milioane de americani aniversează Ziua Naţională. La Washington, evenimentul va fi marcat cu un concert şi un foc de artificii spectaculos. Sute de mii de oameni care au vrut să ajungă la rude sau la prieteni au fost nevoiţi să îşi anuleze însă planurile. Mii de zboruri au fost anulate din cauza vremii extreme sau din cauza personalului insuficient din aeroporturi.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 20:25

Vezi și

Numai ieri, în Statele Unite, 3000 de curse aeriene au fost anulate sau au avut întârzieri semnificative. Un coşmar pentru americanii care voiau să petreacă Ziua Naţională alături de familiile lor. În loc să sărbătorească, au ajuns să doarmă prin aeroporturi.

American: Zici că-i Apocalipsa. Chiar aşa pare. Toată lumea este întinsă pe jos.

American: Vrem doar să ajungem acasă la copilul nostru.

Companiile aeriene şi aeroporturile se confruntă cu o lipsă de personal şi nu fac faţă numărului mare de călători din această perioadă. Doar în weekend, au fost 8 milioane de pasageri. Oficialii americani spune că numeroase curse aeriene au fost afectate şi de condiţiile meteo.

Pe acelaşi subiect

Concert de cinci stele la Washington pe 4 iulie

În capitala Washington, Ziua Independenţei va fi sărbătorită cu un concert de cinci stele. Belinda Carlisle, Boyz II Men şi Babyface vor urca pe scenă, după ce aseară au făcut o ultimă repetiţie.

După muzică, urmează focurile de artificii. Anul acesta, show-ul din Capitală a costat 270.000 de dolari. Pe coasta de vest, 10.000 de oameni se bucură de sărbătoare pe pârtii. Un val anormal de vreme rece a adus zăpadă în nordul Californiei: "Nu am schiat niciodată vara. Şi nu am schiat niciodată în bikini".

Bogaţii şi starurile au sărbătorit în avans Ziua Independenţei

La mare altitudine, a nins atât de mult încât telescaunele au fost îngropate în omăt zile bune. De altfel, o sută de milioane de americani sunt în regiuni aflate sub avertismente de vreme extremă, de la furtuni şi tornade, la caniculă.

Bogaţii şi starurile au sărbătorit în avans Ziua Independenţei. Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jay-Z, Kylian Mbappe şi alte 350 de celebrităţi au participat la o petrecere pe proprietatea de 50 de milioane de dolari din Hamptons a miliardarului Michael Rubin, considerat unul dinte cei mai mari distribuitori de articole sportive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Ziua Națională a SUA. Coșmar pentru americani. În loc să sărbătorească, au dormit în aeroport: mii de zboruri, anulate. "Zici că-i Apocalipsa"