Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în curtea unei şcoli din Dâmboviţa: O elevă, luată la palme şi păruită de o fată cu un an mai mare din cauza unui băiat

Bătaie în toată regula în curtea unei şcoli din Dâmboviţa. O elevă de clasa a VIII-a a luat la palme şi păruială pe o colegă cu un an mai mică, pentru că iubitul său s-ar fi dat la aceasta din urmă.

de Monica Palade

la 12.01.2022, 13:16

Vezi și

Cea mare a dus-o pe cea mai mică într-o zonă ferită de priviri şi i-a dat câteva palme, după care a început să o tragă de păr şi să o trântească la pământ.

Momentul a fost înregistrat, iar clipul ar fi fost postat pe TikTok. Acolo, a fost văzut de mama elevei de clasa a VII-a, care ni l-a trimis pe platforma Fii Observator.

S-au bătut de la un băiat

În cele din urmă, femeia a povestit că a aflat de la fiica sa ce s-a întâmplat şi că bătaia ar fi pornit de la faptul că băiatul ar fi intrat în vorbă cu ea, lucru care a trezit gelozia iubitei sale oficiale. Adolescenta mai mare şi-ar fi cerut în cele din urmă scuze.

Directoarea şcolii spune că se va întocmi o comisie pentru a decide ce sancţiune vor primi fetele pentru bătaia din curtea şcolii. Incidentul a avut loc luni, în localitatea Dărmăneşti.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Bătaie în curtea unei şcoli din Dâmboviţa: O elevă, luată la palme şi păruită de o fată cu un an mai mare din cauza unui băiat