Antena Meniu Search
x

Video Coşmar pentru mai mulţi bucureşteni care s-au cazat la o pensiune la munte. Daţi afară şi înjuraţi de proprietar: "Te răstignesc!"

Un weekend relaxant la schi a derapat într-un scandal monstru. Mai mulţi tineri din Bucureşti se plâng că proprietarul pensiunii unde s-au cazat i-a jignit, i-a ameninţat apoi i-a dat afară în toiul nopţii. Varianta proprietarilor e complet diferită: tinerii au petrecut şi au deranjat ceilalţi turişti. Doar poliţia a reuşit să calmeze spiritele. 

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 20:44

Vezi și

''Nu fi tare-n gură cu mine că te răstignesc! Te răstignesc ca pe nimeni! Ca să-ţi arăt la cine ai venit în zonă! Vezi, nu fi tare-n gură cu mine că te răstignesc! Atât îţi spun.'' 

Sub ploaia de injurii şi ameninţări, turiştii sunt daţi afară din pensiune în toiul nopţii. 

"Faceţi-vă bagajul, vă dau banii, afară toată lumea! Dacă nu vă convine!"

Scandalul a început după ce, două seri la rând, tinerii cazaţi la pensiunea din Vulcan ar fi petrecut mai mult decât permitea programul. 

Pe acelaşi subiect

"Nu poţi tu, patru camere, să deranjezi 15 camere! Gata!''

Simona Ceuță, proprietar pensiune: În jur de ora 11, 11 jumătate au pus muzică. Au intrat în salon. S-au petrecut până la 4 fără 20 dimineaţa. Au dat drumul la plasma din salon. Dimineaţă au plecat la schi. Şi au venit cu două bidoane de vin că ei vor să continue petrecerea. Soţul meu a zis: "Dar stai puţin că nu am ajuns să mă înjuraţi la mine în curte! Nu vă convine, afară!"

Turiştii spun că au fost daţi afară şi înjuraţi de proprietar

De cealalătă parte, turiştii îşi acuză gazdele că au reacţionat violent când le-au cerut permisiunea să stea în salonul comun al pensiunii. 

Bogdan Zamfir, turist: Domnul şi-a ieşit rău din fire, a început să ne ameninţe, să ne aducă injurii, să devină foarte agresiv, a vrut să intre peste mine în cameră să ne dea afară. Prin telefon a chemat ceva întăriri din apropiere, niste băieţi. 

Simona Ceuță, proprietar pensiune: În momentul în care tu ai un program pe uşă. În momentul în care lucrurile astea sunt stabilite. Tu nu te uiţi unde vii? Uite aici banii înapoi şi căutaţi-vă cazare care să vă permită să staţi până la ora 5, să ascultaţi muzică, să beţi. 

Tinerii povestesc că fetele din grup au făcut atacuri de panică după ameninţările proprietarului. Vor acum să-l dea în judecată. 

Bogdan Zamfir, turist: Mi-aş dori să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut noi, au fost momente de panică. Volumul muzicii a fost la telefon şi o boxă, a fost agreat de fapt cu dânţii, grătarul l-am folosit cu acordul lor, am spălat şi vasele, ne-am păstrat bunul simţ chiar dacă eram jigniţi. 

Ciprian Enea, consultant în turism: În situaţia în care turiştii nu închiriază toată pensiunea, atunci 100% trebuie să se conformeze regulamentului pentru a nu-i deranja pe ceilalalţi turişti. Indiferent de situaţie, politeţea trebuie să rămână principala direcţie pe care o urmează orice prestator de servicii. Dacă şi turiştii au un comportament agresiv şi proprietarii pensiunii au un comportament agresiv, lucruile e foarte greu să intre pe un făgaş. Sunt situaţii regretabile. 

Abia după apariţia echipajelor de poliţie, scandalul a fost aplanat. Tinerii ar fi trebuit să mai stea o noapte la pensiune. După ce au fost daţi afară, au primit banii înapoi de la proprietar. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Coşmar pentru mai mulţi bucureşteni care s-au cazat la o pensiune la munte. Daţi afară şi înjuraţi de proprietar: "Te răstignesc!"