Antena Meniu Search
x

Video Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii

Un preot şi soţia sa au murit într-un incendiu provocat de furtuna din noaptea trecută, după ce casa lor a fost trăsnită. Acesta era paroh la Cimitirul Dămăroaia din Sectorul 1, Bucureşti.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 29.07.2021, 14:30

Sursă: Aurel Enache via Fii Observator Vezi și

Preotul Costel Paizan, paroh la Cimitirul Dămăroaia, şi soţia sa, directoarea şcolii 178 din cartierul Pajura, au murit, după ce casa lor a fost trăsnită în timpul furtunii de seara trecută.

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a anunţat pe Facebook tragicul eveniment şi şi-a exprimat condoleanţe faţă de trecerea la cele veşnice a preotului şi soţiei acestuia.

"Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!", a scris Daniel Tuodrache, pe Facebook.

Cine a fost Daniela Paizan

Pe acelaşi subiect

Daniela Paizan era profesor de istorie şi directoare a şcolii nr. 178 din cartierul Pajura, din sectorul 1. "Doamna directoare, nu vă vom uita niciodată datorită profesionalismului, empatiei, căldurii şi devotamentului cu care ne-aţi înconjurat şi ne-aţi încurajat de-a lungul timpului. Şcoala noastră nu va mai fi la fel", a scris o colegă profesoară.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a transmis de asemenea un mesaj de condoleanţe. "Directoarea Școlii Gimnaziale nr. 178, Paizan Daniela, profesor de istorie, și sotul acesteia, au trecut spre cele veșnice, noaptea trecută, din cauza unui incendiu care le-a cuprins locuința", a scris ISMB, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform informaţiilor venite pe Fii Observator, cei doi şi-au pierdut viaţa în casa lor din Buftea, după un incendiu izbucnit în urma furtunii de aseară. Martorii spun că ar fi auzit şi explozia unei butelii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Fii Observator » Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii