Antena Meniu Search
x

Video Directoarea unui liceu din Olteniţa filmată cum loveşte un elev, sub privirile îngrozite ale colegilor. Băiatul ar fi lipsit de la ore

Prima zi de şcoală, prima palmă pentru elevul unui liceu din Călăraşi. Adolescentul a fost lovit în timpul orelor chiar de directoarea unităţii de învăţământ.

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 17:13

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Scenele şocante au fost filmate într-o clasă a Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu din Olteniţa. Totul s-ar fi întâmplat ieri, la ora de matematică. Elevul a fost bătut de către directoarea şcolii unde învăţa pentru că ar fi lipsit de la ore. Imaginile, filmate de un alt elev, au ajuns rapid în mediul online.  În imaginile trimise de mai mulţi oameni pe Fii Observator, se vede cum femeia abia mai poate să-şi stăpânească nervii, îl loveşte de mai multe ori peste faţă pe respectivul elev, ii vorbeşte urât şi mai apoi îl dă afară din clasă.

Inspectoratul a aflat din presă despre incident

Inspectoratul Şcolar Judeţean a cerut poliţiei să deschidă o anchetă în acest caz. În paralel, joi, va fi convocat de urgenţă Consiliul de Administraţie al Inspectoratului în cadrul căruia femeia va fi demisă din funcţia de director al şcolii  Foşti elevi ai directoarei spun că aceasta obişnuia să se poarte urât încă de pe vremea când era doar profesor de sport. 

Fostă elevă: A fost profesoara mea de sport. Tot aşa se comporta şi când eram eu elevă a acestui liceu. Cu băieţii în general, iar la fete doar avea un ton agresiv.

Pe acelaşi subiect

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Milea și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Directoarea unui liceu din Olteniţa filmată cum loveşte un elev, sub privirile îngrozite ale colegilor. Băiatul ar fi lipsit de la ore