Video

Tavan prăbuşit într-o sală de clasă din județul Giurgiu, deși școala abia fusese renovată: Ce suflet au cei din firma care a "renovat", dorm bine noaptea?

De Monica Palade.
Publicat: 19.03.2021, 11:03.
Actualizat: 19.03.2021, 20:32

Tavanul unei săli de clasă din Giurgiu s-a prăbușit, deși școala abia fusese reabilitată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Din fericire, incidentul a avut loc seara, când nimeni nu se afla în sala de clasă, astfel a putut fi evitată o adevărată tragedie.

Imaginile au fost postate de profesoara Mihaela Murgoci, de la Şcoala Gimnazială Izvoarele, judeţul Giurgiu, pe pagina sa de Facebook. Dascălul îi întreabă retoric și pe cei care s-au ocupat de lucrări pot dormi bine noaptea după acest incident. Totodată, aceasta a anunțat că din cauza prăbușirii tavanului, școala a intrat în scenariu galben.

La un pas de tragedie

"Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb - ce suflet au cei din firma care a "renovat" școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii?

(Orele mele - fizice sau online - au fost minunate azi. Deși am avut o oră cu două clase și două profe. Mulțam Teach pentru formarea pe literație. Recuperez poveștile nespuse la oră în online.)

Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?", a scris Mihaela Murgoci pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].