Antena Meniu Search
x

Video Adolescent înjunghiat din senin pe stradă, în Teleorman. Doi tineri s-au năpustit asupra lui, iar unul dintre ei a scos un cuțit

Un alt atac înfiorător bagă spaimă în România. Vă avertizăm, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional. Marţi seară, în judeţul Teleorman, un adolescent a fost înjunghiat de un alt băiat minor. Victima a fost transferată de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Clinic de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 09:06

Vezi și

Din fericire, adolescentul este în stare stabilă, însă rămâne internat pe secţia de Terapie Intensivă, din cauza faptului că un plămân i-a fost perforat în urma atacului înfiorător. Adolescentul era la plimbare cu un prieten, când din senin, asupra lor s-au năpustit alţi doi tineri, iar unul a scos un cuţit. Atacatorii băiatului sunt acum în libertate, chiar dacă acum ieri dimineaţă au fost duşi la declaraţii.

Povestea şocantă şi imaginile ne-au fost trimise pe FiiObservator.

Tineri înjunghiați la Grădina Botanică din Craiova

Reamintim că tot marți, un băiat de 17 ani a înjunghiat un tânăr de 19 ani şi o adolescentă de 14 ani, în Grădina Botanică din Craiova. Fata de 14 ani a murit, iar băiatul care o însoţea se află în stare gravă în spital, prognosticul medicilor fiind rezervat.

După atac, autorul - care ar fi elev la liceul militar - a fugit, dar a fost prins şi imobilizat de poliţişti.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Adolescent înjunghiat din senin pe stradă, în Teleorman. Doi tineri s-au năpustit asupra lui, iar unul dintre ei a scos un cuțit