Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două femei și doi copii de 3 și 7 ani, răniți în urma unui accident în centrul Clujului

Două femei și doi copii au fost răniți, în urma unui accident în care au fost implicate două mașini, marți seara, în centrul orașului Cluj-Napoca, informează reporterul Observator Alex Prunean.

de Redactia Observator

la 27.09.2022, 21:30

Potrivit ISU Cluj, accidentul a avut loc în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate două mașini.

La fața locului, intervin două autospeciale și un echipaj SMURD. Două femei primesc îngrijiri medicale, precum și doi minori, de 3 și 7 ani. La o primă evaluare, aceștia prezintă leziuni ușoare.

Ce spun oamenii legii

Azi, 27 septembrie, în jurul orei 20.15, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în Piața Timotei Cipariu din municipiul Cluj-Napoca.

Pe acelaşi subiect

Din primele date, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Piața Timotei Cipariu spre Piața Ștefan cel Mare, ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului atât cele două femei, cât și doi de aproximativ 2 și 7 ani, aflați în autoturismul condus de femeia în vârstă de 36 de ani, au necesitat îngrijiri de specialitate. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Precizăm faptul că minorii se aflau în dispozitive de fixare în scaun și aveau centurile cuplate.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Două femei și doi copii de 3 și 7 ani, răniți în urma unui accident în centrul Clujului