Antena Meniu Search
x

Video Un om a murit, iar un altul a ajuns în comă la spital, după ce două autoturisme s-au izbit violent în Satu Mare

Un om a murit, iar un altul se zbate între viață și moarte după ce două autoturisme s-au ciocnit între localitățile Apa și Iojib, din județul Satu Mare.

de Redactia Observator

la 27.09.2022, 18:01

Vezi și

O altă persoană a fost rănită, însă nu a avut nevoie de spitalizare, informează reporterul Observator Simona Vasiac. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00. În urma impactului violent, unul dintre autoturisme s-a răsturnat, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea victimelor.

Un mort și un rănit în stare gravă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a intervenit la accidentul produs între două autoturisme, între localitățile Apa și Iojib.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme au rezultat 3 victime, din care 2 încarcerate.

Victimele încarcerate au fost scoase din mașini. La una dintre acestea s-au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au reușit. Cealaltă victimă, în comă indusă, este transportată la Unitatea de Primire Urgențe Baia Mare cu elicopterul SMURD Jibou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un om a murit, iar un altul a ajuns în comă la spital, după ce două autoturisme s-au izbit violent în Satu Mare