Meniu
Search
x

Video Elevă de clasa a 9-a, bătută cu pumnii în plină stradă de o colegă de liceu, în Giurgiu. S-ar fi certat din cauza unui băiat

Bătaie cu pumnii, în plină stradă, între două eleve de la Liceul Teoretic "Nicolae Cartojan" Giurgiu. Atenție, imagini și informații ce pot avea impact emoțional.

De Redactia Observator la 13.12.2021, 19:01
Vezi și

Pe imaginile primite prin Fii Observator se poate observa cum victima, lovită crunt cu pumnii, nu a putut decât să-și protejeze capul, într-o încercare disperată de a scăpa teafără. Ploaia de lovituri ar fi putut în orice moment să-i provoace răni grave. Până la ora transmiterii acestei știri nu avem o reacție oficială din partea Poliției din Giurgiu sau din partea conducerii Liceului. Din informațiile obținute de reporterii Observator, bătaia a avut loc între două eleve de clasa a noua, respectiv a zecea, iar scandalul ar fi pornit de la un băiat. Vom reveni cu amănunte.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Elevă de clasa a 9-a, bătută cu pumnii în plină stradă de o colegă de liceu, în Giurgiu. S-ar fi certat din cauza unui băiat

BREAKING NEWS

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană