Antena Meniu Search
x

Video Femeie cu diabet, insulino-dependentă, ţinută aproape 6 ore într-o haltă, după ce trenul Galaţi-Bucureşti a rămas înţepenit

Sute de oameni şi au petrecut noaptea în frig, captivi in trenuri şi fără mâncare după ce garniturile în care se aflau au rămas blocate în câmp. Călătorii pe ruta Braşov- Brăila au făcut în loc de 5 ore...12 ore! Reprezentanţii CFR Călători au aceeaşi explicaţie de ani de zile: vremea e de vină.

de Redactia Observator

la 28.12.2021, 19:13

Vezi și
  • femeie cu diabet, insulino dependenta, tinuta aproape 6 ore intr-o halta, dupa ce trenul galati bucuresti a ramas intepenit. Disperaţi, câţiva pasageri au făcut autostopul
  • Femeie cu diabet, insulino-dependentă, ţinută aproape 6 ore într-o haltă, după ce trenul Galaţi-Bucureşti a rămas înţepenit. Disperaţi, câţiva pasageri au făcut autostopul

Coşmar pe calea ferată, cu sute de minute întârziere

A fost o noapte de coşmar pentru cei 150 de călători ai trenului Galaţi-Bucureşti. Garnitura a rămas înţepenită cu orele într o haltă din Buzău.

Reporter: De cât timp staţi în tren?

Călător: Undeva la două ore jumătate, trei ore. S-a spus iniţial că o să dureze 20-30 de minute, dar în 20-30 de minute s-a făcut o oră, s-au făcut două.

Pe acelaşi subiect

Călător: Au spus că este locomotiva stricată, ca de obicei, şi că vremea nu este foarte bună ca să putem circula normal.

Călător:  Am primit foarte mult dat din umeri şi nişte răspunsuri seci, ba că pleacă locomotiva, ba că e un tren stricat mai în faţă.

Linia a fost blocată de un tren marfar aflat în faţa trenului personal. Locomotiva a rămas fără curent din cauza gheţii depuse pe fire.

Călător: Este foarte multă lume supărată în tren. Unii au legătură cu Timişoara, unii cu Craiova, cineva se plânge că mâine la 08:00 este la serviciuu.

Călător: Aveam legătură să plec către Viena. Am să le fac reclamaţii, dar nu cred că mă iau în seamă.

Garnitura trebuia să ajungă aseară, la 9 şi jumătate, în Bucureşti. A sosit în Gara de Nord abia la 3 dimineaţa, după 5 ore şi jumătate.

Călător: Eu sunt o femeie cu un diabet de şase insuline, nu am avut ce-mi trebuie, a fost îngrozitor!

Alt traseu, aceleaşi probleme. Călătorii care au plecat din Braşov spre Brăila au făcut 12 ore în loc de 5 cât era normal. Garnitura a rămas blocată cu orele, în staţia Lacu Sărat. Oamenii au fost anunţaţi că s-a defectat locomotiva şi că vor fi mutaţi în alt tren. Unii nu au mai avut răbdare şi au făcut autostopul, în toiul nopţii.

Au fost probleme şi între Braşov şi Bucureşti. Un tren a rămas în câmp, după ce un copac a căzut peste liniile de curent. 

Călător: Am stat două ore în tren blocaţi, între Sinaia şi Breaza. Nu am avut electricitate, nu am avut căldură. 

Un alt tren, care a rămas blocat la 5 şi jumătate dimineaţa în judeţul Harghita, a ajuns abia la după prânz în Gara Braşov.

CFR Călători a dat vina tot pe vreme, mai exact pe crengile care au căzut pe locomotivă. De altfel problemele pe calea ferată au devenit o obişnuţă nu doar iarna când e foarte frig, ci şi vara când e foarte cald.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Femeie cu diabet, insulino-dependentă, ţinută aproape 6 ore într-o haltă, după ce trenul Galaţi-Bucureşti a rămas înţepenit