Antena Meniu Search
x

Haos la CFR. 150 de călători, blocaţi 6 ore într-un tren Galați-București. O altă garnitură a făcut 12 ore de la Brașov la Galați

Sute de oameni şi-au petrecut a treia zi de Crăciun blocaţi pe calea ferată. Trenurile au avut întârzieri uriaşe, iar călătorii au ajuns la destinaţie după ce au aşteptat ore în şir remedierea problemelor cauzate de vremea rea. Oameni disperaţi, care aveau nevoie de tratament sau se grăbeau să ajungă la serviciu şi-au pierdut cumpătul. Călătorii au cerut explicaţii, în timp ce şefii de tren ridicau din umeri. 

de Redactia Observator

la 28.12.2021, 13:59

Vezi și

Trenul Interregio 1576 pleca din Galaţi la ora 17:50, cu destinaţia Bucureşti, pe un drum de aproximativ 3 ore şi 45 de minute. La miezul nopţii, însă, garnitura încă staţiona în halta de la Cibilia. Călătorii au sesizat o primă întârziere, de 20 de minute, la sosirea în gara Făurei. Deși mai avea de parcurs încă 20 de kilometri până în Buzău, locomotiva s-a oprit.

Reporter: De cât timp staţi în tren?

Călător: Undeva la două ore jumătate, trei ore. S-a spus iniţial că o să dureze 20-30 de minute, dar în 20-30 de minute s-a făcut o oră, s-au făcut două şi tot aşa şi lumea încă nu ştie cât timp durează.

După mai bine de cinci ore de aşteptat, pasagerii i-au cerut explicații şefului de tren.  "Am primit foarte mult dat din umeri şi nişte răspunsuri seci, ba că pleacă locomotiva, ba că e un tren stricat mai în faţă, ba nu ştiu ce, ba plecăm peste o oră şi jumătate, după o oră jumată ba că plecăm peste încă o oră jumătate şi tot aşa.", a povestit un călător. 

Pe acelaşi subiect

GARA DE NORD, BUCUREŞTI. Cei peste 150 de călători au ajuns într-un final în Capitală, la ora 3 dimineaţa, cu nu mai puţin de 330 de minute întârziere. 

”Eu sunt o femeie cu un diabet de şase, insulină, nu am avut ce-mi trebuie, a fost îngrozitor!”, a povestit o călătoare. 

Călătorie de coșmar. O altă garnitură a făcut 12 ore de la Brașov la Galați

LACUL SĂRAT, JUDEŢUL BRĂILA. Un alt tren, aceeaşi noapte de coşmar. Trenul InterRegio 1730 a plecat ieri din Braşov la ora 17:16 minute. Chiar dacă nu trebuia să facă mai mult de 5 ore şi jumătate până la gara din Galaţi, garnitura se afla încă în localitatea Lacul Sărat, din judeţul Brăila, la ora 03:30. 

"Asta este lumea care a coborât din tren, cu copii mici, cu tot. Toţi suntem jos şi aşteptăm un personal care o să vină." ne-a povestit  

Iniţial, întârzierea a avut loc din cauza vremii, ulterior s-a defectat şi locomotiva. Oamenii au fost nevoiţi să schimbe trenul. Unii pasageri şi-au pierdut răbdarea şi au ieşit să facă autostopul pentru a ajunge la Galaţi. Pentru ceilalţi... călătoria infernală s-a încheiat după 12 ore.

VALEA LARGĂ-COMARNIC, JUDEŢUL PRAHOVA. Şi pe ruta Braşov-Bucureşti au fost probleme, seara trecută. Trenul Regio 3032 a rămas blocat în câmp, între localităţile Valea Largă şi Comarnic, după ce un copac a căzut peste liniile de înaltă tensiune. 

Un alt tren, cu 40 de călători, a rămas blocat pe şine în această dimineaţă, după ce un copac a căzut peste instalaţia de contact a locomotivei. Problema a fost însă remediată după aproximativ o oră, iar trenul şi-a reluat traseul.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Haos la CFR. 150 de călători, blocaţi 6 ore într-un tren Galați-București. O altă garnitură a făcut 12 ore de la Brașov la Galați