Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Buzău, atacată în drum spre casă de o haită de câini. Vecinii spun că sunt disperaţi: "Vin cu pietre în buzunar că mi-e frică"

O femeie din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău, a fost atacată pe stradă de o haită de câini. Aceasta venea de la magazin, când mai mulţi maidanezi au sărit pe ea şi sfâşiat-o. Doar norocul a făcut ca strigătele disperate de durere să-i fie auzite de un vecin, care a reuşit să o salveze din colţii animalelor. Informaţia ne-a fost semnalată pe FiiObservator. 

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 09:19

Vezi și

De ani de zile locuitorii din Pogoanele trăiesc cu teama de a ieşi din case. Tot de atunci părinţii au încetat să-şi mai lase copiii să se mai joace afară. Pe străzile oraşului, câinii fără stăpân umblă în voie, iar atacurile au devenit tot mai frecvente. 

Vecină: Mă duc cu fata şi vin cu pietre în buzunar că mi-e frică. 

Deşi era conştientă de pericol, la lăsarea întunericului, înarmată doar cu un baston, o femeie de 60 de ani a plecat la magazin. Spera să-şi suprindă nepoata cu o prăjitură. Nu a mai apucat. La mai puţin de cinci metri de casă a fost atacată de o haită de câini. 

Nepoata victimei: Au venit toţi câinii, au pus-o jos şi au făcut-o praf.. Ne mănâncă pe stradă câinii..

Pe acelaşi subiect

Ca printr-un miracol, un vecin i-a auzit strigătele de disperare

Petre Nistor, vecin: Repede am ieşit şi am văzut nouă câini, tăbărâseră pe cineva acolo. 

Salvată dintre colţii fiarelor, aceasta era aproape de nerecunoscut.

Cosmina Dinu, nepoată victimă: Are copci, în cap, pe mâini şi pe spate. 

Petre Nistor, vecin: Sânge pe ea..dacă nu interveneam o lua, poate o şi mânca. 

Cu răni extrem de grave, victima a fost transportată la Spitalul Județean Buzău, pentru îngrijiri medicale.

Adriana Bunilă – purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău: Prezenta multiple plăgi prin muşcătură de câine la nivelul membrelor inferioare.

Imediat după atacul sângeros, problema câinilor maidanezi a fost rezolvată... pentru 48 de ore.

Cosmina Dinu, nepoată: I-a dus la marginea satului şi după două zile au venit câinii înapoi.

Repezentanţii primăriei se apără

Florin Dumitrașcu – primarul orașului Pogoanele: Chiar anul trecut am strâns în jur de 150 de câini pentru care am plătit o sumă de 1 miliard 500 de milioane bani vechi. 

Oamenii din zonă au o altă variantă.

Localnic: Nu i-a strâns nimeni. Acum câteva luni i-a strâns şi la două zile au venit. 

Atacuri ale câinilor maidenezi se petrec în toate localitățile județului. Doar în luna ianuarie, 47 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unor astfel de incidente.

Întreaga poveste şocantă ne-a fost semnalată pe Fii Observator. Aşadar, te invităm să Fii Observator şi tu şi să ne trimiţi informaţii, poze sau imagini video care pot deveni o ştire folosind formularul de pe site-ul observatornews.ro, în secţiunea Fii Observator, sau pe whatsapp la numărul 0722.699.800, iar noi vom prezenta cazul tău la Observator şi pe observatornews.ro.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Femeie din Buzău, atacată în drum spre casă de o haită de câini. Vecinii spun că sunt disperaţi: "Vin cu pietre în buzunar că mi-e frică"