Antena Meniu Search
x

Video Fuior de tip tornadă, surprins în Timiş

Mai multe zone din România au fost sau sunt sub diferite avertizări meteo, iar fenomenele meteo extreme par să înceapă să pună stăpânire pe ţara noastră.

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 16:26

Vezi și

După ce, zilele trecute, au fost ploi violente pe Valea Prahovei sau în Moldova, ploi care au adus inundaţii inclusiv în zone precum staţiunea Sinaia, în cursul zilei de miercuri şi alte zone din România au fost lovite de ploi puternice.

Un fenomen meteo aparte a fost surprins de către un telespectator fidel din judeţul Timiş. Telespectatorul ne-a transmis imagini, via Fii Observator, cu ceea ce pare a fi tornadă. De asemenea, ne-a precizat că imaginile au fost surprinse în zona localităţii Jebel, localitate cu doar câteva mii de locuitori.

De altfel, specialiştii au atras atenţia, în repetate rânduri, că românii ar trebui să se obişnuiască cu apariţia unor astfel de fenomene meteo, în condiţiile schimbărilor climaterice ce vizează ţara noastră.

La momentul actual, aproape toată jumătatea de vest a ţării se află sub avertizare meteo cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, iar local pot apărea atenţionări nowcasting inclusiv pentru zone din estul României.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Fii Observator » Fuior de tip tornadă, surprins în Timiş