Antena Meniu Search
x

Video Imagini inedite cu un urs care sare gardul şi intră într-o gospodărie din Pojorâta

Imagini inedite au fost surprinse în comuna suceveană Pojorâta. Un urs s-a plimbat aseară nestingherit pe străzile din comună. Animalul probabil că ieşise din pădure ca să caute de mâncare.

de Mihaela Uretu

la 12.05.2021, 17:32

Vezi și
  • Imaginile surprinse au fost trimise pe Fii Observartor
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ursul escaladează escaladează cu uşurinţă gardul apoi coboară în curte, probabil ca să caute resturi de mâncare. Localnicii sunt cei care au filmat animalul şi au trimis imaginile pe Fii Observartor. La un moment dat, ursul a plecat din curtea respectivă şi a început să alerge pe străzile din comună. 

Potrivit presei locale, reprezentanţii Direcţiei Silvice Suceava  au atras atenţia în repetate rânduri,că înmulțirea urșilor devine deja o problemă pentru populația din zonă. 

Astfel de imagini sunt foarte des întâlnite în Braşov, în staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi în localităţile din Harghita.

Specialiştii spun că sălbăticiunile şi-au modificat comportamentul şi ies din bârlog dacă nu şi-au făcut rezerve suficiente de mâncare, dar şi dacă aud zgomote puternice în pădure. 

Pe acelaşi subiect

Autorităţile atrag atenţia oamenilor să nu hrănească sălbăticiunile, să nu se apropie prea mult de ele şi să sune la 112 când le întâlnesc.

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Petrescu și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Imagini inedite cu un urs care sare gardul şi intră într-o gospodărie din Pojorâta