Antena Meniu Search
x

Video Incendiu pe plaja din Eforie Nord. Imaginile au fost surprinse de martori

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă în zona pietonală a plajei din Eforie Nord. Mai mulţi oameni au surprins momentul în care cele două rulote au luat foc şi au trimis imaginile pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 09.07.2021, 13:17

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Au fost momente de panică în această dimineaţa, în staţiunea Eforie Nord, după ce două rulote au luat foc.Turiştii au fost cei care au sunat la 112 şi au cerut ajutorul autorităţilor de teamă să nu se întâmple o tragedie.  

În imaginile trimise pe Fii Observator se văd mai mulţi oameni care intervin alături de pompieri cu stingătoare, chiar sub privirile turiștilor aflați la plajă.

Potrivit celor de la ISU Constanța cele două rulote care aparţineau unor turişti au ars în totalitate.  Incendiul a fost stins în scurt timp de către pompierii care au intervenit  cu două autospeciale de stingere, iar din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Vă reamintim că săptămâna trecută a avut loc explozie puternică la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Atunci un bărbat dat dispărut a fost găsit mort, iar alte patru persoane sunt rănite. Iar după dezastrul de la Petromidia, Constanța s-a cutremurat din nou, după ce a luat foc un depozit de materiale de construcții. Au fost trei explozii una după altă și timp de câteva ore oamenii din mare parte din oraș s-au uitat cu îngrijorare spre imensă coloana de fum. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Incendiu pe plaja din Eforie Nord. Imaginile au fost surprinse de martori