Antena Meniu Search
x

Video (UPDATE) Incendiu violent la un depozit din Bucureşti plin cu deşeuri şi butelii

Un incendiu violent a izbucnit, în cursul zilei de sâmbătă, la un depozit din Bucureşti plin cu deşeuri şi butelii.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 14:40

Vezi și
  • Autorităţile locale intervin la faţa locului cu zeci de pompieri pentru a stinge cât mai rapid incendiul.

UPDATE, 15.01: Noi imagini de la incendiul din Bucureşti

UPDATE, 14.57: Mai mulţi locuitori din zonă au fost evacuaţi, după o intervenţie a jandarmilor. 

UPDATE, 14.50: Noi imagini de la incendiul din Bucureşti

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE, 14.42: Noi informaţii de la faţa locului arată că incendiul a izbucnit din exteriorul clădirii, de la containere pline cu deşeuri, şi s-a extins la faţada clădirii. S-a intervenit, în prima fază, cu 13 autospeciale la faţa locului, iar ulterior au mai fost mobilizate alte şase autospeciale pentru că sunt probleme cu apa la faţa locului, existând un singur hidrant nefuncţional.

Autorităţile locale au decis să mobilizeze zeci de pompieri pentru a stinge incendiul de la depozitul respectiv, mai ales în condiţiile în care există pericolul producerii de explozii.

Conform news.ro, primele informaţii de la faţa locului arată că incendiul a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Ar fi fost cuprinsă de flăcări o clădire alcătuită din parter şi etaj.

Reprezentanţii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov susţin că incendiul a izbucnit la un centru de colectare a deşeurilor din strada Bârsăneşti şi au precizat că "ard containere cu deşeuri, cu extindere la alt corp de clădire, pe o suprafaţă de 500 metri pătraţi. În interior se găsesc butelii si alte recipiente sub presiune, motiv pentru care se acţionează cu prudenţă, din exterior".

Reprezentanţi ai Gărzii de Mediu sunt aşteptaţi, de asemenea, la faţa locului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » (UPDATE) Incendiu violent la un depozit din Bucureşti plin cu deşeuri şi butelii