Antena Meniu Search
x

Video Incendiul de la șaormeria Dristor. Imagini surprinse de martori la puţin timp după ce a izbucnit

Un incendiu puternic a avut loc azi-noapte la şaormeria Dristor din Capitală. Imaginile cu flăcările violente care au mistuit localul au fost surprinse, de către martori la puţin timp după ce incendiul a izbucnit la cunoscutul fast-food de pe bulevardul Dimitrie Cantemir.

de Mihaela Uretu

la 28.04.2021, 14:31

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incendiul violent a izbucnit azi-noapte la cunoscutul fast-food Dristor Kebap din Capitală. Locatarii din blocurile vecine au fost treziţi de flăcările înalte care au cuprins localul din zona Tineretului. Imaginile cu incendiul au fost trimise de către martori pe Fii Observator

Alarma s-a dat în jurul orei 1. La scurt timp după aceea, întreaga zonă a fost împânzită de echipaje de intervenţie. Oamenii de la etajele inferioare au fost evacuaţi de pompieri în miez de noapte. În timp ce doi angajaţi au fost răniţi şi au necesitat îngrijiri medicale. 

14 autospeciale ale pompierilor au intervenit la faţa locului, reuşind să stingă incendiul în jur de ora 6.00.

"Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de peste 400 mp. Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, din cauza expunerii la monoxid de carbon. Acestora li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD și SABIF.", au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti. 

Pe acelaşi subiect

Pompierii fac în continuare cercetări pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

- material realizat cu imagini primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Incendiul de la șaormeria Dristor. Imagini surprinse de martori la puţin timp după ce a izbucnit