Antena Meniu Search
x

Video Mesajul transmis de fata din Tulcea care şi-a bătut prietena: "Îmi aduceau acuzaţii foarte grave şi nu era adevărat. După ceea ce am făcut, regret nespus, ne-am împăcat"

Anturajul prost ales și dorința de afirmare, de urcare pe scara ierarhică în anturaj, sunt 2 ingrediente care duc la episoadele de bullying. Copii care bat cu o violență extremă alți copii.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 18:39

Mesajul transmis de fata din Tulcea care şi-a bătut o prietenă
Mesajul transmis de fata din Tulcea care şi-a bătut o prietenă - Fii Observator
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator.

Reporterii Observator au stat de vorbă, în exclusivitate, cu fata care lovește fără milă o altă copilă. Tânăra se apără şi spune că fata bătută ar fi spus lucruri care nu sunt adevărate despre ea. Între timp, cele două s-au împăcat şi au rămas prietene.

Agresoarea: Îmi aducea acuzații foarte grave. Cum ar fi că eu practic prostituție, și ea, obligată fiind de mine. Ceea ce nu este adevărat. Am cerut test poligraf la poliție să pot dovedi lucru acesta. Între timp, după ceea ce am făcut, regret nespus, ne-am împăcat, am rămas prietene.  

Fata mai dă vina şi pe anturaj pentru comportamentul ei. 

Reporter: Ce fel de anturaj, la ce te referi când spui (anturaj foarte prost)?

Pe acelaşi subiect

Agresoarea: Persoane care erau pe șmecherie, ca să zic așa, că alt cuvânt mai plauzibil nu pot găsi. Persoane care căutau scandal din absolut orice, dacă trecea cineva și se uita un pic mai urât, sărea la gâtul persoanei. Și vă dați seama, chestia aia rămâne acolo undeva, văzând că lumea apreciază asta, am zis: hai și eu, de ce nu?! 

Mama fetei sare în apărare fiicei sale şi spune că este un copil bun. 

Mama agresoarei:  Nu mi se pare normal cum a procedat fata mea, ca să se bată cu fata cealaltă. Dar vorbele care s-au spus, pe mine m-au dus cu moralul la pământ. Ieri voiam să mă omor. Pentru că știu, copilul meu nu este așa.  Acum, nici o lună de zile, copila asta a fost la mine în casă, au mâncat împreună, au dormit peste noapte, pe youtube, pe tiktokuri, eu nu știu ce s-a întâmplat. 

Vă reamintim că ieri am primit pe Fii Observator o filmare în care o fată de 12 ani era snopită în bătaie de o altă adolescentă, chiar în miezul zilei. Cele două fete se ţineau de mână în timp ce se plimbau printr-un cartier din Tulcea. Câteva minute mai târziu situaţia s-a schimbat. După cum se vede şi în imagini, agresoarea în vârstă de 16 ani îşi conduce victima direct către locul în care vrea să o bată. O ameninţă şi îi povesteşte ce o aşteaptă. 

Poliția din Tulcea a deschis o anchetă în acest caz, dar spun că nu au alte plângeri împotriva agresoarei. Adolescenţii din zonă povestesc că nu au curaj să meargă la Poliţie de teamă să nu fie bătuţi din nou de persoane din anturajul fetei.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Adrian Obreja şi al imaginilor venite pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Mesajul transmis de fata din Tulcea care şi-a bătut prietena: "Îmi aduceau acuzaţii foarte grave şi nu era adevărat. După ceea ce am făcut, regret nespus, ne-am împăcat"