Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moarte învăluită în mister pentru o tânără de 21 de ani din Galaţi. Simona a murit în condiţii suspecte chiar de Crăciun

Moarte învăluită în mister pentru o tânără de 21 de ani din comuna gălăţeană Buceşti. Simona C., o studentă la Facultatea Spiru Haret din Bucureşti, venise acasă de Crăciun.

de Monica Palade

la 27.12.2021, 18:30

Doar că nu a mai apucat să petreacă sărbătorile alături de familie, informează reporterul Observator Adrian Obreja. În loc de bucurie, oamenii trebuie să îmbrace acum hainele de doliu şi să o conducă pe Simona pe ultimul drum.

În loc de sărbători fericite, familia se pregăteşte de înmormântare

Potrivit unui cititor care ne-a semnalat cazul pe platforma Fii Observator, în seara de Ajun, tânăra a mers la o petrecere în comuna Matca din Galaţi. Aici ar avea loc petreceri ilegale în care se consumă droguri.

„La acea petrecere s-au consumat cantităţi mari de droguri. Spre dimineaţă, Simonei i s-a facut rău şi cineva ar fi luat-o de acolo şi a plimbat-o cu maşina prin comune ore bune până când sărmana fată şi-a pierdut viaţa. În cele din urmă, cineva la care ar fi ajuns în final acasă a sunat la 112. Părinţii fetei habar nu aveau ce se întâmplă cu fata lor, fiind anuntaţi de poliţia locală din Iveşti de tragedie”, ne-a scris utilizatorul.

Pe acelaşi subiect

Pe trupul Simonei nu s-au găsit urme de violenţă, însă neoficial se spune că ar fi vorba de o supradoză. Examenul medical şi rezultatul toxicologic urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. Până atunci, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Polițiștii efectuează cercetări pentru a afla împrejurările în care a intervenit decesul persoanei în cauză și, totodată, a fost dispusă efectuarea necropsiei, urmând ca rezultatele examenului histopatologic să stabilească cauza morții.”, spune IPJ Galaţi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Moarte învăluită în mister pentru o tânără de 21 de ani din Galaţi. Simona a murit în condiţii suspecte chiar de Crăciun