Antena Meniu Search
x

Video O femeie şi nepotul ei s-au curentat când voiau să ia un cărucior de la Kaufland. "Mi-am văzut moartea cu ochii"

Incident extrem de grav la un hipermarket din Bucureşti. O bunică şi nepoţelul de 5 ani au ajuns la spital după ce s-au curentat când au atins barele de metal care despart cărucioarele de cumpărături. Cazul este anchetat de Parchet. Reprezentanţii magazinului spun că regretă cele întâmplate. 

de Redactia Observator

la 04.06.2024 , 21:04

În stare de şoc, femeia de 52 de ani povesteşte momentele de coşmar prin care ea şi nepoţelul de 5 ani au trecut la cumpărături. Cei doi erau în parcarea unui hipermarket din nordul Capitalei şi au vrut să ia un cărucior din zona special amenajată. Cel mic a atins primul barele despărţitoare.

"A venit urlând, plângând foarte tare, ca s-a curentat!", povesteşte Ana Bălan, bunica băieţelului. 

Femeia a crezut că băieţelul face o glumă şi, ca să-i arate că nu există niciun pericol, a pus cu putere mâinile pe balustrada din metal. Şocul produs de curentul electric a aruncat-o la pământ, spune ea: "Cât am fost constientă, câteva secunde, acolo pe bara aia. Atunci mi-am văzut moartea cu ochii. Şi de faţă cu nepotul, atunci am zis că mor conştientă. Doar Dumnezeu...nu ştiu, nu mai ştiu".

Vezi și

Femeia şi băieţelul au ajuns la spital

Pe acelaşi subiect

Diagnosticul pus la camera de gardă - Contact cu arc electric. 

"A simţit cum trece curentul prin corpul dânsei.S-a făcut electrocardiogramă şi tot ce presupune investigaţia din camera de gardă şi, având în vedere contextul, electrocuţia povestită de dânsa, a fost trimisă la neurologie şi cardiologie pentru o monitorizare mai amănunţită", a declarat Andrei Stăncioiu, director medical Spitalul de Arşi. 

La două zile de la incident, pericolul nu a trecut. În zona unde femeia s-a electrocutat, se poate observa un fir electric neizolat care iese din structura de metal. De asemenea, din tavan atârnă un suport de neon, cu alte fire electrice ieşite din el.

"Este un cablu electric, într-adevăr, care alimentează iluminatul pentru acest padock! Încercăm să depistăm care e problema. Nici noi nu ştim momentan ce se întâmplă!", recunosc angajaţii. 

Cazul, care ne a fost sesizat pe adresa Fii Observator, a ajuns şi în atenţia poliţiştilor. 

"Din discuțiile purtate cu angajații magazinului, a rezultat că pe cele două bare metalice ar exista un cablu izolat necorespunzător. Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", a declarat purtătorul de cuvânt Crina Eşanu.

Reprezentanţii hipermarketului au transmis pentru Observator că regretă incidentul şi că au luat măsuri ca astfel de situaţii să nu se mai repete. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Fii Observator » O femeie şi nepotul ei s-au curentat când voiau să ia un cărucior de la Kaufland. "Mi-am văzut moartea cu ochii"