Antena Meniu Search
x

Video O furtună a făcut prăpăd în Italia: Zeci de maşini au fost distruse de grindina cât mingile de tenis

O furtună a făcut prăpăd în Italia. Oraşul Parma a fost ca în timpul bombardamentului, după ce bucăţile de grindină de mărimea mingilor de tenis au distrus gospodăriile.

de Mihaela Uretu

la 27.07.2021, 16:28

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Pagube au fost înregistrate şi pe şoselele din Milano şi Napoli. Sute de maşini au rămas cu parbrizele sparte şi caroseria avariată pe o autostradă care face legătura între cele două oraşe. Şoferii au oprit maşinile în trafic şi poliţia a deviat circulaţia. Din fericire, nicio persoană nu a fost grav rănită. Însă localnicii din zonele afectate spun că mai multe păsări au fost ucise de bucăţile uriaşe de gheaţă. 

Cristian via Fii Observator: Furtuna puternică cu grindină a fost în Passarino, provincia di Brescia. 

Din imagini trimise pe Fii Observator se vede cum doar câteva minute de grindină au fost suficiente ca să producă haos pe autostrăzile din Italia. Prinşi sub bombardamentul de gheaţă, mai mulţi şoferi au trăit momente de panică. 

Martor via Fii Observator: Fiţi atenţi la maşina aceea! Săracul om! Îmi este chiar frică!  (...) Suntem pe autostrada Milano - Bolgna, între Fiorenzuola şi Piacenza. Maşinile sunt distruse, sunt toţi opriţi şi cu parbrizele sparte. Ce prostie. Am ajuns cu cinci minute mai tărziu şi am scăpat ca prin minune. 

Potrivit Severe Weather Europe, în aceste zile a fost emisă o alertă de nivel 3 pentru nordul Italiei pentru rafale puternice de vânt și precipitații excesive. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » O furtună a făcut prăpăd în Italia: Zeci de maşini au fost distruse de grindina cât mingile de tenis