Antena Meniu Search
x

Video O maşină a luat foc pe o stradă din centrul oraşului Focşani. Momentul a fost surprins de trecători

A fost panică în centrul oraşului Focşani, după ce un autoturism parcat pe trotuar a luat foc. Trecătorii au filmat momentul în care maşina este cuprinsă de flăcări.

de Mihaela Uretu

la 09.07.2021, 17:51

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incendiul a avut loc în jurul orei 15:00. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu cu 2 echipaje, cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Din fericire, nu era nimeni în maşină în momentul în care maşina a luat foc. 

Circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens până la stingerea incendiului. Cea mai probabilă cauză a incendiului ar fi un scurtcircuit electric la motor.

Valentin – via Fii Observator:  Maşina a luat foc, motorul acesteia fisurându-se cel mai probabil de la căldura. Chiar în centrul orașului Focşani. Probabil din cauza căldurii, la momentul respectiv capota era ridicată. Şi cred că era fisurat motorul pentru că se strecurau picături de combustibil. 

Incidentul vine după ce la sfârşitul lunii februarie un autoturism a luat foc în timpul mersului tot în judeţul Vrancea. Maşină respectivă a ars în proporţie de 70%. Din fericire, oamenii din maşină au reuşit să iasă la timp.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » O maşină a luat foc pe o stradă din centrul oraşului Focşani. Momentul a fost surprins de trecători