Antena Meniu Search
x

Video O ploaie cu grindină a făcut prăpăd în Fălticeni. În câteva minute, străzile au fost acoperite de ape

A fost rupere de nori în nordul Moldovei. O ploaie puternică cu grindină a pus stăpânire pe judeţul Suceava, iar cel mai afectat a fost oraşul Fălticeni. În doar câteva minute, pământul a fost acoperit cu gheaţă, iar traficul s-a desfăşurat cu dificultate, după ce străzile au fost acoperite de ape. 

de Redactia Observator

la 24.08.2021, 21:17

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

De altfel, judeţul Suceava, alături de Neamţ, Botoşani şi Iaşi se află sub cod portocaliu de vijelii până la ora 22.00.

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în jumătatea nordică a Moldovei

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată pentru Transilvania şi cea mai mare parte a Moldovei, valabilă de marți, de la ora 14:00 şi până miercuri la ora 10:00. O avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică a fost emisă pentru jumătatea nordică a Moldovei. Au fost anunţate averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină.

Codul galben vizează instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantităţi de apă însemnate în intervalul 24 august, ora 12:00 – 25 august, ora 10:00, în Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei şi local în  Banat, Maramureş şi la munte.

Pe acelaşi subiect

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp.

O avertizare cod portocaliu a fost transmisă pentru perioada 24 august, ora 14:00 – 24 august, ora 22:00. ”În intervalul menţionat, în jumătatea nordică a Moldovei vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 60...80 km/h, averse torenţiale, frecvente descărcări electrice şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 30...40 l/mp şi izolat 50...60 l/mp”, precizează ANM.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » O ploaie cu grindină a făcut prăpăd în Fălticeni. În câteva minute, străzile au fost acoperite de ape