Antena Meniu Search
x

Video "Omoar-o, omoar-o!" Româncă, bătută de iubitul ei, în timp ce tatăl agresorului îl încurajează

Caz şocant în Vatra Dornei! O femeie a fost bătută cu pumnii şi picioarele în faţa casei de partenerul ei. Martor la atac a fost tatăl agresorului, care nu i-a sărit în ajutor tinerei, dimpotrivă, l-a încurajat pe fiul său. Femeia e acum în spital, în timp ce bătăuşul s-a făcut nevăzut. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.08.2022, 11:23

Vezi și

Imaginile sunt brutale, greu de privit. Femeia e izbită de pământ, iar apoi bărbatul se năpusteşte asupra ei cu pumnii şi picioarele. O loveşte orbeşte, chiar şi cu telefonul pe care îl ţine în mână. Când tânăra încearcă să se ridice, agresorul o atacă din nou. 

Bătută cu bestialitate de bărbatul iubit

Victima: E prima dată când mă aduce chiar în starea asta, dar el a mai fost violent. Eu l-am iertat fiindcă avem un copil împreună. 

Tot timpul cât a fost aproape ucisă în bătaie, un alt bărbat a privit cu nonşalanţă.

Pe acelaşi subiect

Victima: Este tatăl lui, tatăl lui se uita şi îl îndemna să dea mai tare şi să mă omoare. Aia îi spunea. Omoar-o, omoar-o! 

În pozele de pe reţelele de socializare, Mădălina şi Cristi par o familie fericită. Cei doi locuiau în Olanda şi au venit în ţară în vacanţă acum două zile. Au împreună un băieţel de doi ani şi vara aceasta urmau să facă nunta. Pe conturile lor de socializare, apar mereu în fotografii zâmbitori şi fericiţi. Dincolo de Facebook însă, Mădălina spune că trăia un coşmar din cauza geloziei bărbatului.

Victima: S-a mai întâmplat în Olanda, dar ei având reguli atât de stricte cu copiii, n-am vrut să ajungă pe la social, mi-l lua şi mi-a fost teamă să nu pierd copilul. 

De data aceasta, scandalul a început, după ce femeia de 38 de ani i-a spus că ar vrea să îl ia în Olanda şi pe fiul ei dintr-o altă relaţie, un copil de şapte ani. Ieri, băiatului i s-a făcut rău şi Mădălina l-a lăsat în spital, în perfuzii, pentru a avea grijă de cel mic.

Victima: El n-a mai fost de acord să revin după băiat. Mi-a cerut să îl părăsesc că el nu îl suportă, că nu e copilul lui, că nu poate să îl vadă şi că nu am voie să mă duc să îl iau, să îl las acolo, că el nu îl vrea în casa lui. Şi de-acolo a pornit scandalul. 

După ce a lăsat-o aproape inconştientă, pe jos, bătăuşul s-a făcut nevăzut. Femeia a sunat la ambulanţă.

Dr. Cristian Rusu, director medical: Prezintă un traumatism toraco-abdominal, un traumatism cranio-facial minor şi un traumatism al membrului inferior stâng.

Comisar șef Ionuț Epureanu-pdc IPJ Suceava: La această oră se desfăşoară căutări şi investigaţii în vederea localizării cu exactitate a bărbatului de 41 de ani.

Anul trecut, în România, 69 de femei au murit după ce au fost bătute de foşti sau actuali parteneri. De la începutul anului până acum, 20 de femei au pierit în urma violenţei în familie şi au fost emise peste 6 mii de ordine de protecţie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Fii Observator » "Omoar-o, omoar-o!" Româncă, bătută de iubitul ei, în timp ce tatăl agresorului îl încurajează