Antena Meniu Search
x

Video Panică după incendii, în România: şoferi blocaţi în pasaj, la Craiova; mall evacuat la Braşov

Incendiile au dat astăzi alarma în mai multe oraşe. În Craiova, o maşină a luat foc în pasaj si a blocat şoferii sub pământ. Iar în Braşov, s-a creat panică în mall din cauza flăcărilor. Zeci de oameni au fugit la timp din clădire. 

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 22:25

Vezi și

Panică în Craiova, unde o maşină a luat foc în mers chiar într-un pasaj subteran. Un fum gros a învăluit zona.

Din fericire şoferul a ieşit din maşină înainte să se întâmple o tragedie. Pompierii au stins imediat flăcările, însă maşina a ars în totalitate.

Din primele cercetări, cauza incendiului ar fi un scurtcircuit electric. 

Toţi pompierii din Braşov au fost mobilizaţi

Pe acelaşi subiect

Alarma s-a dat şi în Braşov, unde a izbucnit un incediu la mall. Zeci de oameni care erau la cumpărături au fost evacuaţi într-o clipă. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Incendiul s-a declanşat pe o terasă situată la etajul 8 al clădirii din spatele meu. Flăcările au cuprins rapid întreaga faţadă şi au ajuns în doar câteva minute până la penultimul nivel al blocului turn. 

Toţi pompierii din Braşov şi din alte trei localităţi din jur au fost mobilizaţi pentru a opri flăcările. 

Ciprian Sfreja,  ISU BV: A ars peretele exterior pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi. 36 de persoane au fost evacuate de la etajele inferioare, iar toate persoanele care se aflau în momentul izbucnirii incendiului în mall, au fost de asemenea evacuate.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cauza incendiului urmează să fie stabilită. Poliţiştii cercetează dacă angajații care se ocupau cu montarea hidroizolației pe terasa clădirii ar fi putut declanșa flăcările, accidental. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Panică după incendii, în România: şoferi blocaţi în pasaj, la Craiova; mall evacuat la Braşov