Antena Meniu Search
x

Video Paznicul unui supermarket din București a murit încercând să prindă un hoț: "I s-a făcut rău, a leşinat"

Incident tragic într-un supermarket din Capitală. Un agent de pază a murit aseară, după ce a încercat să prindă un hoţ, care furase o rolă de caşcaval. Paznicul a alerget după individ, dar a căzut, s-a lovit puternic la cap şi a intrat în stop cardio respirator. Medicii s-au chinuit o oră să îl salveze, însă fără succes. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 05.11.2021, 12:31

Vezi și

Ora 17:45. Într-un supermarket aglomerat din Colentina se dă alarma. Doi agenţi de pază încearcă să oprească un hoţ care tocmai furase o rolă de caşcaval, însă, în urmărire, unul dintre ei cade şi se loveşte puternic la cap.

Agentul de pază a reuşit să se întoarcă în magazin pe picioarele lui, însă imediat ce a intrat, s-a prăbuşit. Alarmaţi, colegii lui au sunat la 112.

"Medicii s-au chinuit aproximativ o oră să îl salveze pe bărbatul de 60 de ani, însă acesta nu a mai ieşit din stopul cardio-respirator, iar în jurul orei 18, au fost nevoiţi să îl declare decedat", relatează André Rotaru, reporter Observator.

Agentul de pază nu a mai putut fi salvat

Pe acelaşi subiect

Medicii s-au chinuit aproximativ o oră să îl salveze pe bărbatul de 60 de ani, însă acesta nu a mai ieşit din stopul cardio-respirator, iar în jurul orei 18, au fost nevoiţi să îl declare decedat. 

Aflat în mijlocul clienţilor şocaţi, proprietarul supermarket-ului a încercat să calmeze spiritele...

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Paznicul unui supermarket din București a murit încercând să prindă un hoț: "I s-a făcut rău, a leşinat"