Antena Meniu Search
x

Petrecere cu indivizi înarmați cu furci şi topoare, în București. Sindicatul Europol: "Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească"

Imagini uluitoare filmate în Sectorul 3 al Capitalei. Zeci de bărbaţi au petrecut în aer liber pe manele şi au agitat furci şi topoare. Au vorbit chiar despre începutul unei revoluţii. Petrecerea a fost spartă de poliţişti. Însă tot poliţiştii se plâng că NU îi pot sancţiona cum trebuie pe indivizii înarmaţi din cauza unei legi schimbate. 

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 12:06

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Cu furci şi topoare. Aşa s-au prezentat zeci de bărbaţi la bizara petrecere organizată în aer liber, în Capitală. 

Petrecăreți: Revoluţia! Neamule! Să vină toţi în spate, toţi! Să vină părinţii să ia copiii ăştia că o să împuşte ăştia! O să taie oameni! 

Şi, ca la orice revoluţie, a apărut şi-un general. 

Petrecăreți: Pentru generalul nostru, Lucian Muscă! Să nu se pună nimeni cu el! Să vină mascaţii, bă! 

Şi-au venit. Petrecerea s-a dat pe un teren viran de lângă gara Cățelu, o zonă oricum patrulată de poliţişti. Aşa au auzit petrecerea și s-au autosesizat. Când au ajuns acolo, însă, petrecăreţii nu mai aveau furci şi topoare. 

Petrecăreți: Moarte României! 

Agenţii au identificat două persoane drept iniţiatori ai evenimentului şi le-au amendat pentru tulburarea liniștii publice. Însă membrii sindicatului Europol spun că poliţiştii sunt legaţi la mâini când au de-a face cu astfel de situaţii. 

"Dacă ne veți întreba ce poate face poliția, vă spunem doar că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor care pot circula acum nestingheriți cu arme albe". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sindicaliştii se referă la modificarea legii care reglementează portul de arme albe. În prezent, pot fi traşi la răspundere doar cei ce vin cu astfel de obiecte la adunări publice, evenimente sportive, locuri de agrement sau în mijloace de transport în comun. Mai mult, pedeapsa maximă pentru astfel de fapte a fost micşorată de la 2 ani la 1 an.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Petrecere cu indivizi înarmați cu furci şi topoare, în București. Sindicatul Europol: "Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească"