Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist se dă jos la semafor şi îi curăţă luneta de zăpadă şoferului din faţa lui. „Intram în pământ de rușine”

Un poliţist din Sibiu a devenit viral pe Facebook, după un gest făcut în trafic unui şofer pe care mulţi l-ar fi amendat.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 14.01.2021, 22:55

Un poliţist se dă jos la semafor şi îi curăţă luneta de zăpadă şoferului din faţa lui
Un poliţist se dă jos la semafor şi îi curăţă luneta de zăpadă şoferului din faţa lui - Facebook Poliția Sibiu
  • Clipul video a fost postat pe pagina de Facbook a poliției din Sibiu

Aflat în coloană la semafor, într-o intersecţie din Sibiu, poliţistul s-a dat jos din maşină şi s-a dus la şoferul din faţa lui. 

Dar nu pentru a-l mustra sau pentru a-l „trage pe dreapta”, ci pentru a-i curăța luneta plină de zăpadă și pentru a-i oferi astfel o vizibilitate mai bună în trafic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iarna nu-i ca vara

Clipul video a fost postat pe pagina de Facbook a poliției din Sibiu, cu îndemânul ca șoferii să circule cu atenție, pentru că iarna nu-i ca vara.

Tot acolo, internauții s-au întrebat dacă șoferul știe oare să folosească ștergătorul sau de ce nu și-a „răpit” 2-3 secunde din timpul său să facă exact ce a făcut polițistul.

Cineva chiar a comentat că ar fi „intrat în pământ de rușine” dacă i se întâmpla așa ceva.

Gestul a fost apreciat de cei care au comentat videoclipul, dar și de șoferul din Alba, care „a pus avariile” în semn de mulțumire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un poliţist se dă jos la semafor şi îi curăţă luneta de zăpadă şoferului din faţa lui. „Intram în pământ de rușine”