Antena Meniu Search
x

Video Şantajată şi lovită zile în şir pe holurile şcolii. Elevă din Bucureşti, bătută de o colegă mai mare pentru câteva poze trimise unui băiat

Bătaie cu pumnii și cu picioarele între două eleve din Bucuresti. Imaginile arată cum o fată de 13 ani este lovită cu sălbăticie de o colegă mai mare chiar în baia școlii. Şi nu ar fi fost prima oară când se întâmplă asta. Conflictul dintre ele se desfăşoară de câteva săptămâni, chiar sub ochii colegilor. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 19:49

Vezi și

Pe imaginile primite pe Fii Observator se vede cum agresoarea o trage cu putere de păr pe victimă. În câteva secunde, fata ajunge cu capul în toaletă. Scena se petrece în baia școlii. Dar fetele nu sunt singure. În loc să oprească conflictul, alte eleve privesc de pe margine. Ba chiar una dintre ele le ironizează. Cere să oprească filmarea, doar cât să treacă mai departe:

Totul a pornit de la niște poze cu fata de 13 ani. I le-ar fi trimis unui băiat, iar mai departe au ajuns în mâinile fetei de 15 ani, prietenă cu acesta. Adolescenta ar fi șantajat-o zilnic timp de trei săptămâni că le va posta pe internet dacă nu îi va da banii ei de buzunar. Dacă riposta, fata era pedepsită cu pumnii. 

Mătuşa victimei: A venit de fiecare dată cu vânătăi pe mână, în cap, peste tot. O întrebam de unde ai loviturile astea. Păi..de la sport, de la ...tot evita, de frica că se vor posta acele poze.

Victima a fost şantajată cu publicarea unor fotografii

Pe acelaşi subiect

După bătaie, pozele au ajuns pe toate rețelele de socializare. Acum, de frică, fata refuză să se întoarcă la școală. 

Mătuşa victimei: Nepoata mea este traumatizată. Plânge, nu mai iese din casă. O să mergem la psiholog. 

Față de 15 ani nu își asumă vina. Iar directoarea şcolii în care s-a întâmplat totul a refuzat să vorbească cu reporterii Observator. Inspectoratul Şcolar spune că se va organiza consiliul clasei şi vor decide pedeapsa pentru cele două eleve. 

Ana-Maria Creţu, reporter Observator: Singura măsură pe care şcoala o poate lua este scăderea notei la purtare. Între timp, cele două familii au făcut plângere la poliţie, Iar poliţiştii cercetează acum cazul. De la 14 ani in sus, elevele pot răspunde penal. 

Până atunci, însă, victima se teme în continuare de ameninţarea cu bătaia. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Şantajată şi lovită zile în şir pe holurile şcolii. Elevă din Bucureşti, bătută de o colegă mai mare pentru câteva poze trimise unui băiat