Antena Meniu Search
x

Video Tânărul luat la bătaie de alți șoferi pe Valea Prahovei depășise coloana și încerca să se bage în față

Ziua şi bătaia pe şosele. Nervii unor şoferi care au plecat azi spre staţiunile de pe Valea Prahovei au cedat, iar oamenii s-au luat la pumni. Totul, după ce un şofer a depăşit coloana de maşini şi a încercat să se bage în faţa altor... tovarăși de așteptare. Furioşi, mai mulţi conducatori auto au decis să-i dea o lecţie. Patru bărbaţi s-au ales cu amendă şi dosar penal. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 03.01.2022, 19:16

Vezi și

Furioşi, şoferii îşi împart pumni şi picioare minute în şir. Nu ţin cont că sunt în mijlocul şoselei, ba chiar se lovesc de maşini. Nici prezenţa unei femei cu un copil în braţe, care încearcă să-i despartă, nu îi face să se oprească. Un bărbat e lovit chiar şi după ce s-a izbit de o maşină şi a căzut la pământ. 

Scandalul a pornit când unul dintre şoferii bătăuşi a decis să fenteze coloana

Andreea Petrescu, reporter Observator: Fix în acest loc s-a întâmplat incidentul. Sătul să aştepte în această coloană de maşini, unul dintre şoferi a încercat să depăşească celelalte maşini, moment în care alţi doi şoferi s-au enervat la culme şi au coborât din maşini şi a început încăierarea. 

Într-un final, se liniştesc. Ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, toţi se urcă în maşini şi pleacă mai departe, în coloană. Doar că bătaia n-a trecut neobservată. Alţi şoferi au sunat la 112. 

Pe acelaşi subiect

Maria Rădulescu, IPJ Prahova: Polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic.

Amenzi și dosar penal după bătaia din trafic, pe Valea Prahovei

Patru bărbaţi, trei şoferi de 26, 28 şi 42 de ani, dar şi un pasager de 28 de ani, au fost amendaţi cu 200 de lei fiecare şi li s-a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. În timp ce poliţiştii îndeamnă la calm, şoferii spun că au toate motivele să fie nervoşi

Șofer: Mulţumim tuturor partidelor de la guvernare pentru bunul mers al circulaţiei din România. De la Bucureşti pâna la Azuga, plecăm azi, ajungem mâine.

Şi ieri, mai mulţi şoferi s-au luat la bătaie, tot pe Valea Prahovei, tot după o depăşire... la limita bunului simţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânărul luat la bătaie de alți șoferi pe Valea Prahovei depășise coloana și încerca să se bage în față