Antena Meniu Search
x

Video Şofer de STB filmat în timp ce conduce prin traficul bucureştean şi dă "swipe după swipe" pe TikTok

Traficul din Bucureşti este adesea static, însă asta nu ar trebui să reprezinte un îndemn pentru şoferi să facă altceva în afară să conducă. Conducătorul unui autobuz a fost surprins când viziona mai multe clipuri sau fotografii pe telefon, în timp ce transporta zeci de pasageri pe linia 253.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 17:05

Vezi și

Imaginile au fost surprinse în autobuzul STB 253, pe ruta dintre Şoseaua Fundeni şi Şoseaua Morarilor, în jurul orei 08:00, în data de 7 ianuarie 2022. Utilizatorul care ni le-a trimis pe Fii Observator spune că şoferul STB "prefera să stea pe telefon, pe TikTok, în timp ce transporta cel puţin 20-30 de pasageri"

În imagini se poate observa cum şoferul, în timp ce se deplasează pe şosea, mai dă din când în când câte un "swipe" pe telefon, pentru a trece la următorul clip video.

"Consider acest lucru extrem de periculos şi de neadecvat atât pentru soferii de turisme personale, dar mai ales pentru soferii care au cel putin 20-30 de persoane in "raspundere", avand in vedere faptul ca autobuzul nu era gol, iar soseaua este una intens circulata cu foarte multe intersectii de tip "cedeaza trecerea", unde atentia sporita a soferilor este esentiala", ne-a declarat utilizatorul Observatornews.ro

Reacţia STB la primirea imaginilor

Pe acelaşi subiect

Comportamentul ar fi continuat pentru circa 40-45 de minute, iar o sesizare ar fi fost făcută şi către STB pentru a lua măsuri împotriva şoferului.

Cel care ne-a trimis însă imaginile spune însă că a primit un răspuns generic prin care era informat că imaginile lui nu vor fi luate în seamă, pentru că sunt trimise anonimizat. "Problema dânşilor este faptul că am dorit să rămân anonim, nu faptul în sine, se pare", spune el.

"Va facem cunoscut ca, potrivit prevederilor art. 7 din O.G. nr. 27/30.01.2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor ” petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare ale petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza”."

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Şofer de STB filmat în timp ce conduce prin traficul bucureştean şi dă "swipe după swipe" pe TikTok