Antena Meniu Search
x

Update Dorian Popa, urmărit de polițiști cu mitraliere în Grecia: ”Le-am arătat testul, le-am aratat că sunt youtuber”

Dorian Popa a povestit pe contul lui de YouTube un episod traumatizant trăit în Grecia, unde a fost oprit în trafic de o mașină de poliție în care se aflau patru agenți înarmați cu mitraliere. ”În viața mea nu am trăit un moment de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva”, a spus el, într-un videoclip postat pe YouTube.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 20:52

Vezi și

Autorităţile îl bănuiau că ascunde substanţe interzise, după ce mai devreme oprise la un magazin cu produse care conţin cannabis. După minute bune de panică, totul s-a dovedit a fi o neînţelegere. Dorian Popa a povestit cu lux de amănunte experiența neplăcută pe care a trăit-o în Grecia. 

”În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi tremură carnea pe mine. (...) Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor. De la prea multe filme americane, eu mă duceam cu mâinile sus. Ce au cu mine? Nu mai puteam, tremuram, mă gândeam cu cine mă confundă. Eu sunt Escobar? Atunci am zis, hai că asta e ultima, hai că îmi pun cătuşele. În timp ce unul mă întreba de acte, altul mă percheziţiona. Şi ce crezi? Ce crezi că aveau? Mitraliere, frate! Uite aşa, mitraliere! (...)  Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel. M-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a povestit Dorian Popa pe YouTube.

Vloggerul român spune că abia după ce le-a arătat contul de Instagram și câteva videoclipuri pe YouTube cu piesele lui, agenții s-au relaxat și i-au cerut să facă o poză împreună. ”Ştiam că n-am nicio problemă şi n-am încălcat cu nimic legea. La sfârşit, chiar ei au glumit şi au spus că: hai să faci o poză cu noi că s-ar putea s-o vrei. Se gândeau că voi povesti”, a spus Dorian Popa, pentru Observator.

Dorian Popa, urmărit de polițiști cu mitraliere în Grecia: ”Le-am arătat testul, le-am aratat că sunt youtuber”

captura video

Pe acelaşi subiect

Dorian Popa s-a fotografiat cu polițiștii cu mitraliere care l-au oprit în trafic, în Grecia

Cel mai probabil, spune Dorian Popa, mașina scumpă pe care o deține le-a atras atenția. ”Îmi tremură inima ca unui iepure. Ferească Dumnezeu să ajungeți în poziția asta, cu patru hăndrălăi în spate. Știam că n-am greșit nimic”, a mai spus el. 

Artistul a avut și un mesaj pentru cei care îl urmăresc: ”Aveți mare grijă ce alegeri faceți în viață pentru că ferească Dumnezeu de o zi ca asta, în cazul în care te știi cu musca pe căciulă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Dorian Popa, urmărit de polițiști cu mitraliere în Grecia: ”Le-am arătat testul, le-am aratat că sunt youtuber”