Antena Meniu Search
x

Foto Şofer din Botoşani, blocat în trafic de alţi conducători auto, pentru că mergea haotic. În maşină au găsit o sticlă de coniac şi o femeie cu lenjeria în braţe

Un şofer din Botoşani a fost blocat pe o stradă din localitate de alţi participanţi la trafic, după ce aceştia au constatat că bărbatul conducea haotic. După ce l-au oprit, au văzut şi de ce.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 16:40

  • Șofer beat, cu o femeie dezbrăcată în mașină, blocat în trafic de alți șoferi, la Botoșani
  • Citeşte întreaga ştire: Șofer beat, cu o femeie dezbrăcată în mașină, blocat în trafic de alți șoferi, la Botoșani

În maşina bărbatului, pe locul din dreapta, era o femeie îmbrăcată în roşu pe jumătate îmbrăcată, în roşu, cu lenjeria intimă în poală şi o sticlă de coniac Unirea la îndemână.

Conform imaginilor şi inforaţiilor primite pe Fii Observator de la Florin T., unul dintre şoferi l-a rugat pe individ să coboare puţin geamul şi i-a scos cheile din contact, după care a sunat la 112.

"Sesizarea a fost făcută la 112 de către o persoană care se afla în trafic şi a observat că autoturismul respectiv se deplasa sinuos. Colegii care au ajuns la faţa locului au stabilit identitatea conducătorului auto şi l-au testat alcoolscopic. Conducătorul auto, un bărbat de 62 de ani, avea o alcoolemie de 1,28 mg/l în aerul expirat", ne-a transmis IPJ Botoşani. 

Şofer din Botoşani, blocat în trafic de alţi conducători auto, pentru că mergea haotic. În maşină au găsit o sticlă de coniac şi o femeie cu lenjeria în braţe

Facebook Florin T. via Fii Observator

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Şofer din Botoşani, blocat în trafic de alţi conducători auto, pentru că mergea haotic. În maşină au găsit o sticlă de coniac şi o femeie cu lenjeria în braţe