Antena Meniu Search
x

Video Sufocat de tomberoane pline cu gunoaie, Ploieștiul riscă să intre în stare de alertă. Cum arată faţa mai puţin curată a României, o nouă campanie Observator

Stare de alertă în Ploieşti din cauza gunoaielor. Oraşul este sufocat de tomberoane pline care zac în soare. Ploieşti este doar un simptom al unei ţări murdare, îngropate în mizerie. Cum arată faţa mai puţin curată a României, veţi vedea în cateva zile într-o nouă campanie marca Observator.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 28.05.2021, 01:20

Vezi și

Octavian Berceanu, comisar-șef Garda de Mediu: ”România, la momentul actual, e cea mai afectată de depozitările ilegale de deşeuri şi de managementul defectuos al deşeurilor”.

Andrei Voloșevici, primar Ploiești: ”Se solicită acordul prefectului judeţului Prahova pentru declararea stării de alertă pe teritoriul municipiului Ploieşti”.

O premieră! Până acum nu s-a mai cerut stare de alertă din cauza gunoaielor. Mormane de resturi care sufocă un oraş. La Ploieşti, curăţenia de Paşte înseamnă o mare de mizerie.

Magdanela Trofin, viceprimar Ploiești: ”Este un talmeș, balmeș, resturi menajere lăsate să fiarbă la soare”.

Pe acelaşi subiect

Gunoiul din Ploiești, pasat între municipalitate şi compania de salubritate

De o săptămână, deşeurile menajere zac în faţa blocului, iar autorităţile şi compania de salubritate fac ping pong cu responsabilitatea.

Primăria acuză: de vină ar fi, de fapt, firma care nu şi-a plătit de luni bune angajaţii, iar aceştia refuză să mai muncească. De cealaltă parte, compania spune că neplata unor facturi şi pierderile uriaşe din cauza tarifelor prea mici au dus la dezastru.

În Bucov, la doi paşi de blocuri, o întreagă comunitate trăieşte printre gunoaie.

Munți de gunoaie și la Dăbuleni

Imaginile de la Ploieşti sunt doar o mică pată de pe faţa murdară a României. Alt judeţ, alt deal de gunoaie. La Dăbuleni, unde se cultivă cei mai gustoşi pepeni, lângă culturi zac şi resturile.

În toată ţara, îngropăm sub preş gunoiul.

Situaţia pe care o vedem e doar vârful unei piramide de gunoaie pe care am descoperit în luni întregi de filmare, în toată ţara. Suntem într-o criză a deşeurilor pentru care cerem soluţii într-o nouă campanie, în exclusivitate, la Observator.

Octavian Berceanu, comisar-șef Garda de Mediu: ”Politicul e cireaşa de pe tort, cireaşa de pe piramidă, pentru că politicul de sus asigură ca întreaga afacere să nu fie deranjată”.

Şi voi puteţi fi parte din campanie de curăţare a României. Scoatem gunoiul de sub preş şi schimbăm ceva împreună! Puteţi trimite imagini şi filmări pe Fii Observator!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Dupa noi, gunoiul » Sufocat de tomberoane pline cu gunoaie, Ploieștiul riscă să intre în stare de alertă. Cum arată faţa mai puţin curată a României, o nouă campanie Observator