Antena Meniu Search
x

Video "Ţi-e ciudă?" Un tânăr din Focşani s-a plimbat dezbrăcat pe stradă, după ce ar fi consumat droguri. Mai mulţi poliţişti şi jandarmi s-au chinuit să îl imobilizeze

Un tânăr de vreo 20 de ani din Focşani a ieşit la plimbare prin oraş în costumul lui Adam, după ce ar fi consumat droguri.

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 11:57

Vezi și

Iniţial, bărbatul a fost oprit de câţiva tineri: „Ţi-e ciudă?”, s-a adresat acesta unuia dintre ei. Când a fost întrebat cât a consumat, acesta s-a îndepărtat.

Ulterior, bărbatul a fost oprit de poliţişti, în timp ce la faţa locului se deplasa şi un echipaj de la Jandarmerie în urma unui apel la 112. Tânărul a devenit recalcitrant, agresiv verbal şi fizic şi a fost nevoie de intervenţia mai multor oameni ai legii ca să îl imobilizeze.

Ce spun poliţiştii

În data de 02.04, in jurul orei 01:00, un echipaj de Jandarmerie a fost sesizat prin SNUAU 112 referitor la faptul că un barbat se plimbă dezbrăcat pe stradă, în zona Ceasul Rău.

Pe acelaşi subiect

La momentul sosirii echipajului de jandarmi,la fața locului se afla un echipaj de poliție care s-a sesizat din oficiu pentru aceeași faptă.

La fața locului se afla un bărbat de aproximativ 20 de ani care avea un comportament agresiv verbal și fizic, era dezbrăcat și vorbea incoerent. Ca urmare a comportamentului acestuia, jandarmii și polițiștii au luat măsura imobilizării și ulterior conducerii la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de Ultraj contra bunelor moravuri.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » "Ţi-e ciudă?" Un tânăr din Focşani s-a plimbat dezbrăcat pe stradă, după ce ar fi consumat droguri. Mai mulţi poliţişti şi jandarmi s-au chinuit să îl imobilizeze