Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş; Mărturia femeii peste care au năvălit mascaţii dimineaţa, deşi era nevinovată

Imaginile ne-au fost transmise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 08.03.2021, 18:03

  • Un tânăr din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş
  • O familie din Ilfov s-a trezit cu mascaţii în casă la 6 dimineaţa. Mascaţii au greşit şi casa şi strada
  • Transportul elevilor la şcoală dă mari bătăi de cap autorităţilor
  • A făcut cu mâna lui un mărţişor pentru învăţătoare, însă a fost umilit, când l-a înmânat, deoarece cadoul părea prea ieftin
  • Un căţel a fost salvat dintr-un lac îngheţat din Dej
  • Cerere în căsătorie inedită la un cinematograf din Iaşi
  • Un șofer a murit pe loc, după ce a intrat cu BMW-ul sub un camion, în județul Timiș

1) Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită a asistat la scenă

Un tânăr de 22 de ani din București s-a aruncat în gol de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, în urma unei decepții în dragoste. Iubita lui venise la fața locului, pentru a încerca să-l convingă să renunțe, însă tânărul a refuzat orice dialog, potrivit informațiilor venite pe Fii Observator.

2) Mărturia femeii peste care au năvălit aiurea mascaţii, la 6 dimineaţa. Forţele speciale îi tot cereau să scoată infractorii de unde i-a ascuns

Ziua și intervenția ratată pentru Poliția Română. O nouă misiune eșuată scoate la iveală dezordinea din rândul forţelor de ordine, care ar trebui să ne apere de răufăcători. O familie din Ilfov s-a trezit cu mascaţii în casă la 6 dimineaţa. Oamenii au fost terorizaţi şi bruscaţi să spună unde au ascuns infractorii periculoși. În realitate, polițiștii greşiseră adresa.

3) Transportul elevilor la școală le dă mari bătăi de cap autorităţilor

Elevii ar putea primi bani de la şcoală pentru abonamentele de microbuze. Este soluţia propusă de Ministerul Educaţiei în scandalul privind transportul copiilor la şcoală. Firmele care se ocupă de asta au început să refuze elevii, ba chiar le cer părinţilor sute de lei pentru a continua cursele. Spun că nu pot să le ofere gratuitate, pentru că nici ei nu-şi pot deconta ulterior cheltuielile.

4) Un băiețel cu probleme de vedere ar fi fost umilit de învățătoare, după ce i-a oferit un mărțișor. Femeia spune că elevul nu a înţeles reacţia ei

A făcut cu mâna lui un mărţişor pentru învăţătoare, însă a fost umilit, când l-a înmânat, deoarece cadoul părea prea ieftin. Este povestea pe care un elev de clasa a treia le-a spus-o părinţilor săi, cu ochii în lacrimi. Cadrul didactic se apără, însă, şi spune că cel mic nu a înţeles bine reacţia ei.

5) Conflict între un primar din judeţul Buzău şi oamenii din comunitatea pe care o conduce: "Ne este frică să mergem la primărie"

Este scandal într-o comună din Buzău. Mai mulți localnici îl acuză pe primar că le adresează jigniri atât în discuțiile față în față cât și pe rețelele de socializare. Dialogurile purtate de primar cu acești cetățeni nu pot fi reproduse public. În replică primarul susține că a acționat impulsiv și că își cere iertare.

6) Tânăr din Dej, filmat în timp ce se aruncă într-un lac îngheţat pentru a salva un căţel

Gest eroic al unui bărbat din Dej. Acesta a salvat un căţel de la înec, după ce patrupedul a ajuns în apele îngheţate ale unui lac. În imaginile trimise pe Fii Observator se poate vedea cum tânărul se dezbracă şi se aruncă în lacul îngheţat, în încercarea de a salva câinele.

7) Cerere în căsătorie inedită, în sala de cinema

Cerere în căsătorie inedită la un cinematograf din Iaşi. Un tânăr şi-a surprins iubita şi a făcut marele pas chiar pe marele ecran. Răspunsul a fost evident "DA". Iulian şi Sabina au 25 de ani şi formează un cuplu încă din liceu.

8) Șofer mort după un impact devastator. A intrat cu BMW-ul sub TIR, pe un drum din Timiș

Tragedie în această dimineață, pe autostrada A1 Deva-Nadlac. Un șofer a murit pe loc, după ce a intrat cu BMW-ul sub un camion, în apropierea localității Margina, județul Timiș.

Șofer mort după un impact devastator. A intrat cu BMW-ul sub TIR, pe un drum din Timiș

Fii Observator

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş; Mărturia femeii peste care au năvălit mascaţii dimineaţa, deşi era nevinovată