Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un bărbat înarmat cu o bâtă a început să lovească la întâmplare maşinile care treceau pe o şosea din Baia Mare. Nici ambulanţa nu a scăpat de furia lui

Panică pe un bulevard din Baia Mare. Un bărbat înarmat cu o bâtă a început să lovească la întâmplare maşinile care treceau pe şosea. Nici măcar ambulanţa nu a scăpat de furia lui.

De Redactia Observator la 14.04.2022, 15:20
Vezi și

La un moment dat, unul dintre şoferi a ieşit din maşină, l-a pus la pământ pe atacator şi l-a ţinut acolo până au venit poliţiştii. După audieri, bărbatul va fi dus la Spitalul Municipal, pentru o expertiză psihiatrică. În urmă cu două zile, acelaşi bărbat a mai spart cu bâta şi alte maşini. I-a fost deschis dosar penal atunci, dar a fost lăsat liber.   

- Ce se întâmplă? 

- Loveşte toate maşinile ce vin!

- Vai de viaţa mea! 

Pe acelaşi subiect

- Oaa...

- La toţi le dă!

- Ajutor, ajutor, ajutor!

- Aşa!

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Un bărbat înarmat cu o bâtă a început să lovească la întâmplare maşinile care treceau pe o şosea din Baia Mare. Nici ambulanţa nu a scăpat de furia lui