Antena Meniu Search
x

"Şoferul nu e vinovat". Copil de 4 ani, spulberat de o maşină după ce a fugit de lângă mamă. Poliţiştii britanici spun că şoferul este nevinovat

Un copil de patru ani a murit după ce a fost spulberat de o maşină, în timp ce se îndrepta împreună cu mama şi fratele lui spre casă, după ce merseseră să cumpere mâncare de la un fast-food din Londra.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 15:37

Tragedia a avut loc pe o stradă din capitala Regatului Unit, în toamna anului 2020, iar acum poliţiştii au reuşit să finalizeze ancheta şi au constatat că şoferul care l-a călcat nu se face vinovat pentru moartea fiului ei, fiindcă respecta limita de viteză, iar cel mic a fost cel care a sărit în faţa autoturismului. Polițiștii care au examinat cazul au stabilit că accidentul a fost „inevitabil” și au constatat că șoferul „nu a greșit”

În timpul audierilor, mama copilului, Aklaya Sasikaran, le-a transmis anchetatorilor că a încercat să îl prindă pe acesta înainte de a fi lovit de maşină, dar în zadar. Copilul a fost izbit de maşină şi trântit la pământ, scrie Daily Mail.

Copilul nu a putut fi salvat

Un medic de familie care se afla în apropiere la momentul producerii accidentului a sărit în ajutorul familiei şi a acordat copilului primul ajutor. Imediat, o ambulanţă a preluat victima şi a transportat-o la spital. Medicii au comunicat că din cauza rănilor suferite în urma impactului, trupul băiatului a cedat. Decesul lui a fost declarat în dimineaţa următoare după accident.

Medicul legist care s-a ocupat de acest caz a rezumat declaraţiile mamei copilului spunând că: "Au mers la fast-food şi le-a spus copiilor că vor mânca acasa, nu vor rămâne la restaurant. Au părăsit locaţia şi se îndreptau spre locuinţă. Copilul i-a dat drumul mamei la mână şi a sărit în faţa maşinii. ama a încercat să-l prindă, dar era prea târziu și mașina l-a lovit pe băiat"

Concluzia decesului s-a dovedit a fi o leziune cerebrală traumatică gravă cauzată de impactul puternic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Şoferul nu e vinovat". Copil de 4 ani, spulberat de o maşină după ce a fugit de lângă mamă. Poliţiştii britanici spun că şoferul este nevinovat